metalshow

Victoria F1 din Germania aduce reduceri la Ferrari Store

Echipa Ferrari a adus o dublă victorie în cursa F1 desfășurată duminică pe circuitul Hockenheim din Germania. Reușita celor doi piloți este sărbătorită acum și în România de către Ferrari Store, care oferă clienților săi discount de 10% la toate produsele din magazin.

Ferrari a reușit o dublă senzațională în Marele Premiu al Germaniei, după ce Fernando Alonso a câștigat titlul de campion iar coechipierul său, Felipe Massa, a urcat pe podium pe locul al doilea. Cursa a fost urmărită de fani din lumea întreagă iar victoria a întregit numărul succeselor obținute de piloții Scuderia Ferrari de-a lungul istoriei.

Pentru a sărbători reușita cu pasionații de F1 și cu toți admiratorii căluțului cabrat din România, Ferrari Store le oferă acestora șansa extraordinară de a cumpăra orice produs din magazin cu o reducere de 10%. Promoția este valabilă până sâmbătă, 31 iulie, pentru colecțiile care se regăsesc pe rafturile magazinului din Calea Victoriei nr. 1- 5 sau pe website-ul: www.ferraristore.ro

Bucuresti, 27.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *