Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, la Bucuresti

Vicepreședintele Comisiei Europene pentru moneda euro și dialog social, Valdis Dombrovskis, va efectua miercuri, 8 aprilie, o vizită oficială în România, pentru a discuta despre semestrul european, reformele structurale la nivel național și programul de asistență financiară pentru România.

Vicepreședintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, la București

Vicepreședintele Dombrovskis se va întâlni cu prim-ministrul României, Victor Ponta, cu ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, cu ministrul finanțelor publice, Eugen Teodorovici, și va participa la evenimentul de lansare a "Garanției pentru Tineret", alături de ministrul muncii și protecției sociale, Rovana Plumb. De asemenea, dl Dombrovskis va participa la un prânz de lucru alături de reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor, precum și la o întâlnire cu membri ai Parlamentului României.

Întâlnirea cu ministrul finanțelor publice va fi urmată de declarații comune de presă. Evenimentul de lansare a "Garanției pentru Tineret" va fi deschis presei.

În încheierea vizitei, vicepreședintele Dombrovskis va participa la o cină de lucru alături de guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu.

Bucuresti, 06.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *