free download 78 travel guides written by experts

Vicepreședintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis la București

Valdis Dombrovskis, vicepreședinte al Comisiei Europene, responsabil pentru euro și dialog social, stabilitate financiară, servicii financiare și Uniunea piețelor de capital, se va afla la București în perioada 26-27 octombrie 2017, pentru o vizită în cadrul Semestrului european.

Vizita vicepreședintelui Dombrovskis include întâlniri bilaterale cu dl. Klaus Iohannis, președintele României, dl. Ionuţ Mișa, ministrul finanțelor publice, și dl. Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, precum și o întâlnire cu partenerii sociali.

Valdis Dombrovskis

Joi, 26 octombrie, înaltul oficial european va susține un discurs de încheiere la conferința “10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană: de la coeziune la convergență”, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, cu sprijinul Băncii Naționale a României.

Vineri, 27 octombrie, vicepreședintele Dombrovskis va avea un discurs în deschiderea conferinței “Creșterea favorabilă incluziunii sociale – Provocări și oportunități”, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în contextul Semestrului european.

Anexă: programul vizitei*

* Evenimentele la care presa va avea acces sunt marcate în program.

program vizita Valdis Dombrovskis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *