metalshow

Vicepresedintele CJ Iasi Lucian Profir a fost exclus

din Partidul Conservator

Vicepresedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Lucian Profir a fost exclus din Partidul Conservator.

Propunerea de excludere a fost înaintată de Biroul Executiv Judeţean al PC Iaşi, in urma şedinţei de analiză a activităţii de partid a domnului Lucian Profir, din data de 9.09.2007. În urma analizei s-a constatat că în calitatea sa de vicepreşedinte al Biroului Executiv al PC Iaşi şi de consilier judeţean, domnul Profir a încălcat grav statutul Partidului Conservator, prin neimplicarea în campaniile de alegeri parlamentare şi locale parţiale, neimplicarea în munca politică la nivelul judeţului Iaşi, absenţe repetate la şedinţele săptămânale ale Biroului Executiv Judeţean şi neplata cotizaţiei de partid. Membrii Biroului Executiv Judeţean PC Iaşi au sancţionat şi lipsa de loialitate şi atitudinea sfidătoare a unui membru de partid care a beneficiat de poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi prin munca şi efortul colectiv al tuturor conservatorilor ieşeni.

Decizia de excludere a fost luată de Biroul Permanent Naţional al Partidului Conservator prin Hotărârea cu nr. 76, în şedinţa din 7.10.2007, în unanimitate.
Filiala Judeţeană Iaşi va demara în perioada următoare procedurile de înlocuire a domnului Lucian Profir din poziţia de consilier judeţean, poziţie ce revine de drept Partidului Conservator în urma alegerilor locale din 6 iunie 2004.

Bucuresti, 8.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *