metalshow

Vicecampioni la fotbal la World Cyber Games 2006

Romania a obtinut locul al 2-lea la proba FIFA 2006 la World Cyber Games (WCG) 2006. Aceasta este cea mai buna clasare din toate timpurile la competitiile internationale de jocuri pe calculator.

Ovidiu Patrascu, vicecampion mondial la FIFA 2006, s-a calificat la WCG 2006 in urma Finalei Nationale World Cyber Games Romania, organizata in luna octombrie de EXPOTEK si Professional Gamers League.

„Acesta este in mod cert cel mai bun rezultat obtinut de Romania la competitiile internationale de jocuri pe calculator. Suntem extrem de bucurosi pentru aceasta reusita si speram ca prin astfel de performante sa impulsionam piata de jocuri din Romania si sa obtinem o legislatie favorabila jocurilor pe calculator” declara Silviu Stroie, Presedinte Professional Gamers League.

Turneul final World Cyber Games 2006 a avut loc in perioada 18-22 octombrie pe renumitul circuit de Formula 1 de la Monza. Pe parcursul celor 5 zile, aproximativ 800 de gameri din peste 70 de tari au concurat pentru premii in valoare totala de 500.000 $, la probele:
FIFA Soccer 06, Need for Speed Most Wanted, Half Live: Counter Strike, Starcraft: Brood War, Warcraft III: The Frozen Throne, Dawn of War: Winter Assault, Dead or Alive 4, Project Gothan Racing.

Bucuresti, 25.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *