free download 78 travel guides written by experts

Vica isi va incerca sansele la duel sambata aceasta

Atmosfera de la Ferma Vedetelor s-a mai relaxat puțin. Chiar dacă, de dragul aparențelor, concurenții se străduiesc să nu se mai certe în Săptămâna Mare, la micile răutăți tot nu pot renunța. După lungi dezbateri și strategii, Doinița a ales-o pe Vica să intre la duel sâmbătă.

Ferma Vedetelor a fost urmărită, în intervalul de difuzare 20:30 – 21:28, de peste 1.8 milioane de români, iar în minutul de aur, de la 21:27, aproximativ 2.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.4 puncte de rating și 23.7% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 5.8 puncte de rating și 14.6% share.

Dimineața a început cu un Good Vibe, fermierii au fost puși pe glume, iar micul dejun a fost încărcat de energie pozitivă și voie bună, în timp ce servitorii săptămânii, Dan și Vica, le cântau de la balcon. Fiecare s-a ocupat de sarcinile pe care le-a primit: “Mi-ai fost repartizat . Ai venit aici, tovarășe, la cooperativă prin repartiție!”, i-a spus Corina lui Dan.

Nea Rață a venit pe jos: “Ai venit cam descărcat azi!”, i-a spus Augustin, iar după aceea l-a căutat prin buzunare, să vadă dacă ascunde, totuși, ceva. Nea Rață a stat cuminte să fie percheziționat, după care a pornit în inspecție. El a avut numai cuvinte de laudă la adresa muncii depuse de concurenți, iar apoi i-a luat pe fermieri în pădure, să taie un copac alături de un pădurar.

Drumul în pădure a fost plin de peripeții! Dima a ajuns la ambulanță din cauza unei crize de rinichi și nu a putut continua alături de colegii săi. Cristina a mâncat leurdă și a avut impresia că s-a otrăvit, însă a fost o alarmă falsă. În lipsa lor, capra Cerasela a evadat împreună cu iezii și au mâncat tot ce au găsit în bucătărie. Dima a fost primul care le-a descoperit isprava.

Iulia Vântur le-a adus fetelor cadou basmale pentru straiele populare pe care le-au primit și un cântar. Fermierii s-au distrat cântărindu-se și au constatat că ori nu au slăbit deloc, ori foarte puțin, însă faptul că erau îmbrăcați gros a influențat cântarul.

Propunerile concurenților pentru primul duelist s-au îndreptat într-o proporție foarte mare către Dan. Însă Doinița a ales-o ca primă duelistă pe Vica: “Vica, te-am lăudat și îmi mențin părerea, iar dacă te nominalizez pe tine ca și duelistă, nu înseamnă că mă gândesc că vei pleca acasă!”. După alegerea duelistului au început dezbaterile pentru cel de-al doilea și au făcut planurile pentru duel, Corina fiind deja resemnată că ea va fi aleasă.

Revenirea Mioarei Velicu în Ferma Vedetelor pentru câteva zile a fost o mare surpriză. Ea le va arăta fermierilor cum să pregătească toate bunătățile pentru Paște: “Eu am venit pentru că e Săptămâna Mare și vreau să vă fac cozonaci!”. Cu toții s-au bucurat de venirea Mioarei în fermă și au primit-o cu brațele deschise: “Cea mai mare surpriză, nu atât a zilei, cât a săptămânii! Ne-am bucurat, ne-a adus aer proaspăt, a venit cu energie super pozitivă!”, a spus Doinița.

În episodul din această seară, de la 20:30, telespectatorii vor vedea ce surprize minunate îi mai așteaptă pe concurenți în Săptămâna Patimilor, răsturnări de situație și încrederea înșelată, dar și ce alte jocuri de culise se pregătesc la Ferma Vedetelor și cine va fi a doua duelistă aleasă de Vica.
Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 09.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *