bucharest tech week 2021

Vibe Z, primul smartphone LTE de la Lenovo

Compania îşi extinde gama de telefoane cu patru noi dispozitive performante

· Smartphone-ul super rapid Vibe Z îmbină conectivitatea LTE cu designul elegant şi cele mai avansate tehnologii într-un pachet premium
· Noua serie S oferă versatilitate prin varietatea de dimensiuni disponbile
· Seria A oferă performanţe de top într-un dispozitiv accesibil

Lenovo lansează primul său smartphone cu tehnologie LTE – noul Lenovo Vibe Z, un dispozitiv elegant, subţire şi super rapid, echipat cu tehnologii de control prin gesturi şi de prelucrare a fotografiilor. Alături de noul Vibe Z, Lenovo a prezentat încă trei noi telefoane: S930 – un smartphone de mari dimensiuni (6 inci) asezonat pentru “dependenţii” de conţinut media; S650 – un “cal de muncă” de 4.7 inci compact şi stilat; şi A859, un performant dispozitiv de 5 inci capabil de orice.

Aceste patru noi dispozitive completează portofoliul de telefoane Lenovo, care include toată gama de modele de la mobilele clasice (feature phone) până la smartphone-uri premium. Lenovo, în prezent al treilea producător de dispozitive inteligente conectate din lume, s-a extins agresiv pe piaţa globală de telefoane inteligente, întroducând smartphone-uri proprii în 18 ţări în ultimii doi ani.

Vibe Z îmbină designul stilat, comunicaţiile LTE şi tehnologiile premium într-un dispozitiv incredibil

Primul smartphone Lenovo prevăzut cu tehnologie LTE, noul Vibe Z oferă adevărata mobilitate prin transfer super rapid de date (upload 50 MB/s, download 150 MB/s) pentru a-i satisface chiar si pe cei mai avizi utilizatori. Echipat cu un singur micro-SIM, Vibe Z funcţionează pe reţele GSM/UMTS cu bandă de frecvenţă până la 2100 şi dispune de conectivitate WiFi 802.11ac şi Bluetooth 4.0.

Vibe Z are o carcasă subţire de 7.9 mm din argint sau titan, care cântăreşte doar 147 grame. Capacul din spate este gravat cu laser şi crează senzaţia unei ţesături, pentru o susţinere comodă, iar utilizatorii vor aprecia ecranul tactil IPS de 5.5 inci cu rezoluţie full-HD de 1920/1080 pixeli şi unghi larg de vizionare. Imaginile sunt perfecte datorită ecranului 20/20 Vision (pixelii sunt invizibili de la o distanţă normală) cu o densitate de 400 ppi. Elegant la exterior, Vibe Z este plin de tehnologii performante la interior, începând cu procesorul Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, care asigură vizionarea de filme, realizarea şi editarea fotografiilor, rularea simultană a mai multor aplicaţii, jocuri şi comunicaţii video. Echipat cu 2 Gb de memorie şi până la 16 GB de stocare internă, Vibe Z oferă suficient spaţiu pentru mii de fotografii şi zeci de înregistrări video.

Software-ul dedicat de procesare a imaginilor şi camerele de înaltă rezoluţie îi permit noului Vibe Z să depăşească performanţele oferite de alte smartphone-uri pasionaţilor de fotografie. Vibe Z are în partea din spate o cameră de 13 MP cu apertură mare (f1.8) care abordează relaxată scenele cu lumină puţină şi realizează fotografii extraordinare, şi o cameră frontală de 5 MP echipată cu o lentilă de 84° pentru imagini cu unghi larg. Aplicaţiile Lenovo Super Camera şi Super Gallery pot adăuga efecte amuzante fotografiilor, iar aplicaţiile Lenovo SHAREit permit distribuirea documentelor şi fişierelor multimedia către alte telefoane Android printr-o conexiune WiFi peer-to-peer, evitând costurile de transmitere a datelor prin reţea.

Noul Vibe Z introduce o serie de personalizări ale interfeţei Android 4.2, precum Lenovo Launcher, o funcţionalitate care aduce toate aplicaţiile utilizatorului pe ecranul de pornire, sau controlul prin gesturi.

Telefoanele din seria S oferă conţinut media la dimensiuni generoase sau de buzunar

Smartphone-ul S930 îi satisface chiar şi pe cei mai vorace consumatori de conţinut media, prin experienţa video şi gaming oferită, în timp ce S650 este un puternic dispozitiv media de buzunar. Ambele smartphone-uri au doar 8.7 mm grosime şi sunt prevăzute cu aceeaşi carcasă argintie gravata cu laser folosită la Vibe Z. Totuşi, S930 vine cu ecran mare de 6 inci şi 1280×720 pixeli, în timp ce S650 oferă un display gHD IPS de 4,7 inci, 960×540 pixeli, cu unghi larg de vizionare.

Modelul S930 crează o experienţă audio complexă şi imersivă cu ajutorul celor două difuzoare cu tehnologie Dolby Digital Plus şi a senzorilor direcţionali care ajustează sunetul pentru o mai bună senzaţie de spaţialitate.

Echipate cu procesoare MediaTek Quad Core şi Android 4.2, smartphone-urile S930 şi S650 au câte doua sloturi SIM, camere de 8 MP cu flash în spate şi camere frontale, asistate de aplicaţiile Lenovo Super Camera şi Super Gallery, şi 8 GB spaţiu de stocare. Ambele telefoane sunt prevăzute cu control prin gesturi şi cele mai noi personalizări oferite de aplicatia Lenovo Launcher.

A859, un smartphone capabil de orice

Conceput pentru o performanţă cuprinzătoare, telefonul A859 combină mai multe caractistici care asigură o experienţă de utilizare excelentă. Disponibil în alb sau negru, A859 are grosimea de 9.2mm şi un ecran IPS de 5 inci, cu o rezoluţie HD de 1280×720 pixeli şi unghi de vizionare de 178°. La fel ca seria S, A859 este un smartphone dual-SIM, este echipat cu un procesor MediaTek 6582, rulează Android 4.2, are o cameră de 8 MP în spate şi încă una în faţă şi 8 GB spaţiu intern de stocare.

Citat

“Am creat noul Vibe Z cu un design elegant, o performanţă înaltă şi software personalizat astfel încât utilizatorii să aibă cea mai bună experienţă posibilă oferită de un smartphone, acum şi la viteze LTE,” a declarat Liu Jun, senior vice president, Lenovo Business Group, Lenovo. “Alături de Vibe Z, noile telefoane din seriile S şi A le oferă consumatorilor dimensiuni şi caracteristici diferite, pentru ca fiecare utilizator să poată alege telefonul care i se potriveste.”

Pentru cele mai noi informaţii despre Lenovo, abonaţi-vă la fluxul Lenovo RSS sau urmăriţi Lenovo pe Twitter şi Facebook. Informaţiile de presă sunt disponibile la //news.lenovo.com/CES2014.

RESEARCH TRIANGLE PARK, NC / Bucuresti, 02.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *