free download 78 travel guides written by experts

Vibe FM 10.000 Facebook Fans Party – cea mai tare petrecere a primaverii

Vineri seară, Vibe FM a dat cea mai tare petrecere a primăverii! Cei mai buni DJ din România, DJ Optick, Vali Bărbulescu, DJ Andi, Liviu Hodor şi Vika Jigulina au oferit viberilor adevăraţi o noapte fierbinte, cu cea mai tare muzică dance.
 Petrecerea s-a numit “Vibe FM 10.000 Facebook Fans Party”, pentru că Vibe FM a fost primul post de radio din România care a atins acest număr impresionant de fani în comunitatea Facebook şi a decis să marcheze în stil mare acest eveniment.
Locaţia (“The Gate”) a fost neîncăpătoare pentru sutele de ascultători Vibe FM care au avut parte vineri seară de o avanpremieră pentru ceea ce o să se întâmple la Liberty Parade 2010. Tinerii au scandat numele Dj-ilor lor preferaţi şi au dansat până în zori, încântaţi de fiecare track care îi ţinea în priză.

Cu ocazia acestei petreceri, Vali Bărbulescu, maestrul de ceremonii a anunţat în premieră faptul că invitatul de main de anul acesta de la Liberty Parade este Above & Beyond şi că cel mai tare eveniment dance din România va avea loc anul acesta pe 24 iulie, în aceeaşi binecunoscută locaţie, în Liberty Parade Arena, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *