metalshow

Viata face toti banii

Viata face toti baniiVlad A. Popescu
Editura ALLFA

Vlad A. Popescu te ia ca din oala, ca sa zic asa, si da, expresia este in ton cu prima povestire. Un volum de proza scurta semnat de un roman. Un volum care te cucereste, cu povestiri pe care le poti citi in ce ordine vrei.

Daca le iei in ordine, o sa te amuzi mai intai cu relatarea unui botez care are in centru un copil plangacios. Relatarea este realizata din perspectiva copilului, ce intelege el din tot evenimentul si cum i se pare intreaga… aventura.

O sa mai intalniti si un vanator faimos care este provocat de… un tap. O sa vedeti si cum sunt nenascutii, cum este lumea lor si ce ganduri ii macina si o sa cunoasteti multe-multe personaje interesante in situatii deosebite.

Cu umor, ironie, dar si cu atentie la detalii, Vlad A. Popescu ne invita sa ne relaxam, sa meditam putin si sa zambim aratandu-ne ca, intr-adevar, ”Viata face toti banii”. Ca fapt divers, in volum nu exista nicio povestire care sa poarte titlul volumului.

A debutat de tanar (la 16 ani) si a ajuns sa fie apreciat de critici si de cititori deopotriva. Vlad A. Popescu este un fin observator al naturii umane si are deosebitul talent de a reda intr-o forma atractiva situatii diverse cu care ne intalnim toti in viata de zi cu zi dar si sa imagineze intamplari pentru a sublinia anumite idei.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *