Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Via Sport – Oprim traficul si facem sport

Bucuresti – 29 iunie – ziua in care Bucurestiul intra in vacanta. Via Sport revine pentru al treilea an consecutiv transformand Bulevardul Kiseleff pentru noua weekend-uri intr-un spatiu neconventional dedicat sportului si divertismentului.

Indiferent daca este zi sau noapte, in fiecare weekend incepand cu data de 29 iunie pana pe 26 august, toti bucurestenii sunt invitati sa faca miscare si sa se distreze pe Bulevardul Kiseleff. Via Sport ii asteapta, indiferent de varsta, cu 10 km² de terenuri de baschet, tenis de masa, tenis de picior, badminton si fusbal unde pot veni sa se joace cu prietenii ori copiii. Iubitorii miscarii pe doua roti vor avea de asemenea un loc dedicat – 2 benzi numai pentru ei, precum si biciclete la discretie.

Dincolo de crearea unui context de divertisment si relaxare, Via Sport isi asuma si un rol educational prin incurajarea bucurestenilor de a practica sporturi si de a face miscare in are liber.

Avand in vedere ca ne dorim cu totii sa ne bucuram de vremea frumoasa cat mai mult timp, de ce sa ne izolam in spatii inchise? Sau de ce sa ne straduim sa cautam un teren liber pentru a face sport, cand este atat de simplu sa mergem intr-un loc unde le avem pe toate, in aer liber si gratuit?

“Via Sport este unul dintre proiectele noastre de suflet, poate chiar cel mai indragit intrucat reprezinta un prim pas in transformarea orasului intr-o adevarata capitala europeana si un pas mare in schimbarea modului de viata devenit tot mai sedentar al bucurestenilor.” a declarat Dan Dumitrescu, Managing Partner – Eventness.

Proiectul semnat de Eventness este in linie cu preocuparile Primariei Municipiului Bucuresti in ceea ce priveste aducerea Bucurestiul mai aproape de capitalele civilizate si moderne ale lumii, motiv pentru care Via Sport se afla la cea de-a treia editie, anul acesta cuprinzand toata perioada verii.

La finalul celor noua saptamani, Eventness si PMB vor dona intregul echipament logistic mai multor scoli din capitala.

Vino la Via Sport in fiecare weekend din perioada 29 iunie – 26 august, de vineri seara pana duminica dupa-amiaza. Bucura-te de sport pe bulevard!

Nu exista limita de varsta, iar intrarea este libera.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *