free download 78 travel guides written by experts

Vestimentatia prezentatorului Festivalului Cerbul de Aur 2008 poarta

semnatura Alexandru Ciucu

Designerul vestimentar Alexandru Ciucu va asigura garderoba de scena lui Elvin Dandel, prezentatorul editiei 2008 a Festivalului Cerbul de Aur de la Brasov. Ajuns la cea de-a 40-a editie, Festivalul Cerbul de Aur va fi gazduit anul acesta de Elvin Dandel, fiul renumitului cantaret si compozitor Ricky Dandel. Elvin va purta in cele sase seri ale festivalului patru costume si un smoking create de Alexandru Ciucu. De la lana cu matase sau lana pura virgina si vascoza cu matase, materialele folosite in producerea costumelor sunt din Italia, modelele reprezentand creatii unice ale lui designerului vestimentar Alexandru Ciucu.

“Este o onoare pentru mine sa semnez vestimentatia prezentatorului festivalului Cerbul de Aur 2008, un eveniment atat de important pentru viata muzicala din Romania”, a declarat designerul Alexandru Ciucu.

Unic pe piata din Romania pentru serviciile pe care le ofera, Alexandru Ciucu creeaza costume si camasi barbatesti la comanda, aducand in prim plan un nou concept, anume acela de consultanta vestimentara customizata, exclusiv destinata barbatilor.
Atelierul lui Alexandru Ciucu ofera modele facute la comanda, cu masurile clientului. Designerul ofera consiliere de specialitate fiecarui client, tinand cont de dorintele si tipicul acestuia. Creatiile Alexandru Ciucu se incadreaza in urmatoarele doua segmente: business si ceremonie.

Bucuresti, 01.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *