free download 78 travel guides written by experts

Versiunea Bitdefender 2009 pe www.azsoft.ro – 1 licenta valabila pentru 3 calculatoare

Magazinul on-line www.azsoft.ro va ofera BitDefender Antivirus v2009 Retail, (antivirus/antispyware/anti-phising/gamer mode) – licenta valabila pentru 3 calculatoare, BitDefender Internet Security v2009 Retail, (antivirus/antispyware/anti-phising/gamer mode/antispam/firewall/parental control) – licenta valabila pentru 3 calculatoare, BitDefender  Total Security v2009 Retail, (antivirus/antispyware/anti-phising/gamer mode/antispam/firewall/parental control/tune-up/backup) – licenta valabila pentru 3 calculatoare. BitDefender Antivirus 2009 ofera protectie proactiva avansata impotriva virusilor, a programelor spion, a tentativelor de frauda (phishing) si a furtului de date personale. Beneficiind de suport tehnic gratuit, actualizari orare si o tehnologie de scanare care nu incetineste calculatorul, BitDefender Antivirus este cea mai buna solutie de securitate pentru tine.

BitDefender Internet Security 2009 iti ofera toata siguranta de care ai nevoie pe Internet, fara a reduce viteza calculatorului tau. Aceasta solutie iti aduce protectie firewall si protectie proactiva impotriva virusilor, a atacurilor informatice, a mesajelor spam si a furtului de date personale. Optiunile de administrare a retelei personale va asigura, tie si familiei tale, o experienta sigura pe Internet.

BitDefender Total Security 2009 ofera protectie proactiva complexa pentru calculatorul tau, fara a reduce viteza acestuia. Solutia include antivirus, antispyware, antispam, firewall oferind protectie eficienta impotriva atacurilor informatice si a altor amenintari de pe Internet. Functia de backup te ajuta sa iti pastrezi documentele si datele importante in siguranta.
 

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *