free download 78 travel guides written by experts

Versiune beta BitDefender for HTTP Proxy pentru Linux

BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate, lansează versiunea beta a produsului BitDefender for HTTP Proxy pentru Linux, disponibil tuturor utilizatorilor pentru testare şi evaluare la adresa //beta.bitdefender.com.

Cei mai activi participanţi la campania de testare pot câştiga premii, ce constau în licenţe valabile un an pentru produse BitDefender din gama consumer şi business sau produse hardware.

Produsul BitDefender for HTTP Proxy va ajuta companiile mici şi mijlocii în obţinerea unui nivel maxim de securitate. Soluţia scanează în timp real traficul de Internet, identifică şi blochează proactiv orice atac malware.

BitDefender for HTTP Proxy foloseşte motoare antivirus BitDefender apreciate şi premiate la nivel mondial, care asigură un consum redus de resurse, o rată de detecţie foarte bună şi un plus de performanţă. De asemenea, BitDefender for HTTP Proxy oferă posibilitatea de a lucra în mod transparent, monitorizând traficul web folosind tehnici de filtrare specifice sistemului de operare folosit, sau integrat cu un proxy HTTP (cum ar fi Squid), în acest mod acţionând ca o punte între utilizator şi proxy server.

BitDefender for HTTP Proxy dispune de mai multe filtre: de conţinut, URL, de control al nivelului de trafic sau pe headere. Pe lângă interfaţa în linie de comandă (CLI) cu suport de autocomplete, produsul oferă şi integrare cu interfaţa web Radmin, politici de securitate per grup, notificări în timp real şi rapoarte detaliate.

"BitDefender for HTTP Proxy pentru Linux este primul nostru produs pentru servere proxy pentru Linux. Suntem încrezători că soluţia pe care o oferim companiilor va aduce un plus de securitate şi siguranţă reţelelor şi administratorilor de reţea. Lansăm varianta Beta, tocmai pentru că ne dorim părerea avizată a potenţialilor utilizatori, deoarece dorim să le oferim cea mai bună soluţie atunci când vom lansa varianta comercială în toamna acestui an”, a declarat Vincent Hwang, Global Director of Product Management, BitDefender. “Contăm aşadar pe interesul sporit al comunităţii de susţinători BitDefender, şi nu numai, pentru succesul acestei campanii şi suntem convinşi de faptul că produsul final va răspunde tuturor nevoilor utilizatorilor”.

Mai multe informaţii despre campania de testare pentru versiunea beta BitDefender for HTTP Proxy se regăsesc la adresa //beta.bitdefender.com.

Bucuresti, 16.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *