free download 78 travel guides written by experts

Verificare gratuita pentru automobilele Porsche

Porsche Service Clinic

În perioada 22 – 28 martie 2010 va avea loc la showroom-ul Porsche, situat în Şos. Pipera-Tunari, nr. 2, programul de verificare Porsche Service Clinic. În cadrul acestei acţiuni, posesorii de automobile Porsche vor avea ocazia să afle gratuit de la specialiştii noştri care este starea tehnică a maşinii pe care o conduc. Clienţii se vor putea programa pentru această verificare în timpul săptămânii, în intervalul orar 9.00 – 18.00, sau în weekend, între orele 09.00 – 17.00.

Prin intermediul acestui program de verificare, service-ul Porsche vine în întâmpinarea posesorilor de autovehicule Porsche, care doresc ca automobilele pe care le conduc să fie mereu în cea mai bună formă.

În timpul verificării Porsche Service Clinic clienţii vor putea rămâne lângă automobilul lor şi vor putea observa astfel profesionalismul de care dă dovadă personalul din service-ul Porsche. Tehnicienii de service vor explica clienţilor cât de important este ca lucrările de întreţinere şi de reparaţie ale automobilelor Porsche să fie realizate numai de către specialişti şi vor prezenta totodată clienţilor gama de servicii disponibile. Aceste servicii sunt esenţiale pentru întreţinerea corespunzătoare a unui automobil Porsche, ajutând la creşterea duratei de viaţă a acestuia şi la menţinerea valorii de revânzare.

Realizarea lucrărilor de întreţinere şi de reparaţie la service-ul autorizat Porsche prezintă foarte multe avantaje printre care se numără aparatura de service modernă, specialiştii instruiţi în mod permanent, documentaţia de reparaţie actuală, piesele originale noi şi mai ales faptul că în acest fel se menţine garanţia acordată de către producător.

În cazul în care în urma verificării Porsche Service Clinic se vor descoperi defecţiuni care trebuie remediate, clienţii vor putea face o programare la service-ul autorizat Porsche Bucureşti Nord. Cu ocazia verificării, clienţii vor primi un voucher de reduceri pentru accesorii originale şi pentru o serie de lucrări de service (pentru aceste lucrări reducerea se aplică atât la manoperă cât şi la piesele de schimb).

De asemenea, în perioada 22 – 28 martie 2010 se desfăşoară acţiunea Porsche Spring Roadshow, clienţii având ocazia să testeze toate modelele mărcii Porsche: Boxster, Cayman, 911, Panamera şi Cayenne. Echipa Porsche va oferi clienţilor interesaţi informaţii detaliate atât despre fiecare model, cât şi despre soluţiile de finanţare disponibile şi despre cel mai rapid mod de a schimba maşina.

Clienţii interesaţi se pot programa pentru verificarea Porsche Service Clinic la numărul de telefon 0732.970.405, sau la adresa de e-mail porschesportcars@porsche.ro.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *