free download 78 travel guides written by experts

Verdict in emisiunea “Semen cu Ivan” de la ProFM

Sylviei nu-i place de DJ Rihno

Miercuri, 17 septembrie, in programul de dimineata de la ProFM, “Semen cu Ivan” s-au intalnit on air cu un cuplu de exceptie: Dj Rihno si Sylvia. Cu acest prilej, zvonurile in legatura cu o posibila relatie intre cei doi artisti au fost infirmate. « Semen cu Ivan » au aflat ca intre Sylvia si DJ Rhino nu exista nimic mai mult decat… colegialitate. “Relatia noastra n-a derapat niciodata. El este bun prieten cu iubitul meu, iar iubita lui e foarte ok. N-am putea sa facem ceva gresit », le-a marturisit Sylvia DJ-ilor ProFM. “Mie nu-mi place de tine!”, i-a spus ea razand lui DJ Rhino.

Dupa o colaborare de mai mult de un an plina de succes, cei doi artisti sunt hotarati sa continue in acesta formula. “Ne cunoastem de mai mult timp si colaboram din iulie, anul trecut. Nici prin gand nu ne trecea ca vom ajunge atat de departe”, a declarat DJ Rihno.

Sylvia le-a facut o surpriza fanilor si, in direct la ProFM, le-a propus un concurs. Un ascultator norocos a primit de la cantareata o invitatie la cafea, unde va savura “o negreala” alaturi de “Semen cu Ivan” chiar in cafeneaua Sylviei.

Ascultatorii programului de dimineata de la ProFM au in continuare toate motivele sa se trezeasca alaturi de “Semen cu Ivan”:  invitati de prima mana care spun tot ce gandesc, suprize traznite si o multime de premii. In plus, de luni pana vineri, de la 6.30 la 10.00, “Bomba Diminetii” le aduce ascultatorilor ProFM 100 de Euro in fiecare ora, cadou de la “Semen cu Ivan”!

Bucuresti, 18.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *