Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Verbatim prezinta noua generatie de module OLED pentru iluminarea dinamica si isi extinde gama

de spoturi inlocuitoare halogen

Saptamana trecuta la Light + Building 2012 (Sala 4.1, standul C26) Verbatim a prezentat primul modul reglabil OLED din lume care ofera o stralucire de pana la 2,000 cd/m². Cele mai noi serii ale modulelor VELVE OLED sunt de doua ori mai puternice fata de dispozitivele precedente.

Arhitectii si designerii de interior pot utiliza tehnologia OLED pentru a crea lumina ambientala fara hot spot, stralucire puternica sau intensitate incomoda. La eveniment, Verbatim a demonstrat cum cele mai noi module OLED pot fi utilizate pentru a crea iluminatii de perete dinamice. OLED-urile VELVE sunt potrivite mai ales pentru utilizarea creativa de iluminare a scenelor si pentru noi aplicatii in baruri si cluburi, oferind lumina primitoare, calibrare integrata si o distributie egala de lumina.

Verbatim a prezentat un nou set de module, desi compania poate crea pe comanda panouri OLED. Prima optiune masoara 131x44mm iar cea de-a doua masoara 65mmx72mm, un sfert din dimensiunea originala. Ambele variante prezinta o adancime de numai 5mm. Profilul modulelor OLED din aceasta serie a fost facut mai mic, mai subtire si mai usor deoarece circuitului imprimat nu mai este montat pe partea din spate si este integrat intr-o unitate de control electronic conectata prin cablu.

Cea mai noua serie de module color-reglabile VELVE OLED este ideala pentru iluminarea ambientala, fiecare panou oferind un mix de culoare (RGB) rosie, verde si albastra cu o intensitate de 2000 candele pe metrul patrat cu o temperatura de culoare de 3000K.

Vizitatorii standului Verbatim au putut vedea si un set de spoturi LED performante inlocuitoare halogen. Lampile reglabile PAR16 GU10 si MR16 GU5.3 sunt ideale pentru iluminarea accentuata sau pentru fundalul subtil din muzee, magazine, restaurante si hoteluri sau pentru a oferi un aer sofisticat acasa. Disponibile in versiuni de 6.5W si 9W, lampile PAR16 GU10 dispun de un index de redare culoare ridicat de 95 si o temperatura calda de culoare de 2700K. Compania a mai prezentat o noua lampa AR111 ce ofera 850 de lumeni si form-factor adaptat pentru utilizarea retro-fit din aplicatiile retail.

“Desi Verbatim este recunoscut ca pionier in stocarea de date, originile companiei se regasesc in iluminare de mai mult de jumatate de secol. Sprijinit de expertiza Mitsubishi Chemical Corporation, portofoliul de produse LED si OLED de la Verbatim este o tehnologie sigura care ofera performante excelente, compatibilitate si calitate,” a spus Jeanine Chrobak-Kando, Business Development Manager, LED EUMEA, Verbatim.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *