free download 78 travel guides written by experts

Verbatim Pocket Drive – 1.8″ 250GB HDD

Mic la exterior, Mare în interior

Verbatim lanseaza Pocket Drive, un HDD portabil cu o capacitate de stocare de 250GB și 1.8” în dimensiuni. Carcasa neagra din aluminiu este astfel destul de mica pentru a încăpea fără probleme în buzunarul jachetei.

·    Capacitate: 250GB
·    Dimensiuni: 90 x 64 x 14 mm
·    Masă: 85g
·    Husă neagră cu șnur
·    Software de backup Dmailer
·    Soft de sincronizare

Cine are nevoie să poarte asupra lor un volum mare de date, caută soluții fiabile și ușor de cărat. Fiind de mărimea unei mâini și cântărind doar 85 de grame Pocket Drive de la Verbatim face exact acest lucru. În plus, carcasa subțire și robustă asigura protecția necesară la șocurile mecanice.

Backup practic și software de sincronizare
Pe lângă beneficiile vizuale și capacitatea de stocare, în ciuda mărimii mici, Pocket Drive oferă de asemenea software de backup și sincronizare preinstalat. Software-ul de backup Dmailer, cu criptare de date, este folosit pentru backup-uri în timp ce software-ul de sincronizare Verbatim permite sincronizarea cu ușurință a datelor, de exemplu între calculatorul de acasă și hard disk-ul portabil extern. Software-ul de sincronizare lucrează cu fișiere în orice format și asigură sincronizarea căsuțelor de mail și a detaliilor paginilor web cum ar fi favoritele salvate din browser.

Pocket Drive este compatibil cu Windows 7, Vista și XP. Un LED albastru de pe fața drive-ului se aprinde în momentul în care se transferă date către și de pe HDD pentru a indica utilizatorului ca trasferul are loc la parametrii normali.

“Cu ajutorul acestui Pocket Drive, satisfacem nevoile utilizatorilor care au cerut o capacitate mare de stocare într-un aparat compact și stabil,” explică Kai Miroschnik, Business Development Manager HDD Verbatim EUMEA.

Bucuresti, 08.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *