free download 78 travel guides written by experts

Verbatim PhotoSave DVD – Arhiveaza-ti fotografiile cu trei click-uri

Verbatim lansează un DVD special care permite utilizatorilor să arhiveze fotografiile în doar câţiva paşi. Noul PhotoSave DVD dispune de un soft integrat care porneşte automat atunci când DVD-ul este introdus în inscriptorul DVD, ghidând utilizatorul pas cu pas pe parcursul întregului proces, de la alegerea fotografiilor până la scrierea lor pe disc.

Căutarea anumitor fotografii pe calculatorul de acasă sau scrierea lor pe un DVD nu este întotdeauna o joacă de copii pentru toţi utilizatorii. Din acest motiv Verbatim a creat un DVD-R pe care este pre-instalat un soft ce ghidează utilizatorul pe parcursul întregului proces. Software-ul porneşte automat, căutarea fotografiilor este de asemenea automată, ceea ce înseamnă că utilizatorul nu trebuie decât să apese “Burn” pentru ca amintirile lui să fie salvate. În modul manual, PhotoSave DVD suportă și funcționalitate  “search & burn”, care permite scrierea fotografiilor direct de pe o cameră foto conectată la PC. Cu o capacitate de stocare de 4.5GB, DVD-ul poate stoca  până la 2000 de fotografii în 80 de formate diferite. PhotoSave DVD poate fi scris şi în mai multe sesiuni: memoria disponibilă este afişată în permanență, fotografiile putând fi adăugate oricând ulterior. Volumele de date cu o mărime peste 4.5GB sunt distribuite automat pe mai multe discuri PhotoSave DVD.

“Prin intermediul noului Verbatim PhotoSave DVD, procesul de stocare pe termen lung a fotografiilor devine mai uşor ca niciodată – chiar şi pentru utilizatorii care nu au mai scris niciodată un CD sau un DVD. Acest DVD combină uşurinţa în utilizare cu fiabilitatea şi compatibilitatea pentru care Verbatim este renumită,” explică Torsten Leye, Marketing Manager Optical Verbatim EUMEA.

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *