free download 78 travel guides written by experts

Verbatim lanseaza un nou HDD Multimedia pentru home entertainment

MediaStation HD DVR – 500 de ore de înregistrare în high definition

·    Înregistrează direct de pe televizor, modemul de
 cablu sau de televiziune prin satelit, DVD player sau de pe casete video
·    Stochează şi redă filme, fotografii şi muzică
·    Redă conţinut online din reţeaua proprie
·    Redare în high definition

Verbatim a lansat MediaStation HD DVR, un hard drive multimedia care înregistrează şi redă direct de pe televizorul dumneavoastră, modemul de cablu sau de televiziune prin satelit, DVD player sau de pe casete video.  Noul echipament oferă redare video în high definition şi posibilitatea de a accesa date din reţeaua personală. Hard drive-ul MediaStation HD DVR este un dispozitiv central pentru acasă pe care puteţi înregistra, păstra şi reda filme, fotografii şi muzică. 

Uşor. Înregistrare şi Copiere la îndemână
Cu receptorul DVB-T pentru televiziune digitală prin cablu încorporat, combinat cu capacitatea de înregistrare, acest MediaStation de la Verbatim  poate înregistra direct de pe televizor, DVD player sau de pe casete video VHS. Spaţiul de stocare de 1 TB este suficient de încăpător pentru 500 de ore de înregistrări, 1.420 de filme, 330.000 de melodii sau 1.000.000 de fotografii. De asemenea poate înregistra direct pe sau de pe un card de memorie (SD™, SHDC™ şi Memory Stick™), drive USB sau un hard disk extern.

Înregistrările pot fi programate prin intermediul unui ghid electronic astfel încât programele TV favorite pot fi întrerupte şi derulate folosind funcţia de navigare temporală. Butoanele “One Touch” de pe partea frontală a dispozitivului asigură o uşoară înregistrare a programelor şi copiere a fotografiilor pe hard disk-ul internMediaStation.

Redare High Definition
MediaStation HD DVR redă conţinutul stocat de pe televizor în high definition (rezoluţie 1,080i), Poate afişa fotografiile JPEG HD şi poate îmbunătăţi filmele înregistrate în format standard către 1080i.

Accesul şi redarea conţinutului din reţeaua personală
Dispozitivul poate fi conectat la o reţea WLAN, ceea ce înseamnă că poate fi ataşat cu uşurinţă la reţeaua personală a utilizatorului. Acesta este partenerul ideal pentru un dispozitiv NAS pe care poate fi stocat tot conţinutul multimedia.

MediaStation HD DVR include software-ul “Nero Move It Essentials”, care permite fisierelor să fie convertite şi transferate automat de pe un dispozitiv pe altul pentru redare instantanee.

Bucuresti, 17.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *