free download 78 travel guides written by experts

Verbatim lanseaza produsele de filtrare apa Cleansui in Europa

Cleansui la Aquatech, Amsterdam, 1-4 Noiembrie 2011, Hala 3, Standul 212

Verbatim va distribui recipientele Cleansui, solutii montare-robinet si cartuse filtru asociate in Europa, Rusia, CIS, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) din Ianuarie 2012. Filtrele de apa Cleansui sunt dezvoltate si vandute in afara EMEA de catre Mitsubishi Rayon Cleansui Co., una dintre companiile principale de filtre apa din Japonia.

Filtrele Cleansui dispun de un sistem de filtrare aparte si avansat ce foloseste o combinatie de ceramica, carbon poros si filtre cu membrana din fibre goale pentru a curati si imbunatati gustul apei. Proprietatea distinctiva a Cleansui este filtrul cu membrana din fibre goale , realizat din polietilena ultrafina, ce elimina din apa particule minuscule cat un micrometru, inclusiv bacterii, fungi si alte micro-organisme, in timp ce retine mineralele si nutrientii benefici aflati in apa.

· Cleansui este unul dintre cele mai cunoscute branduri de filtre apa in Japonia din ultimii 26 de ani.
· Produsele Cleansui sunt fabricate de catre Mitsubishi Rayon Cleansui Co.
· Cuvantul japonez “sui” inseamna “apa”
· Filtrul cu membrana din fibre goale elimina din apa particule la fel de mici cat un micrometru.
· Verbatim va actiona ca ditribuitor principal pentru brandul Cleansui in Europa, Orientul Mijlociu si regiunea Africana din ianuarie 2012.

Majoritatea filtrelor apa disponibile in prezent in Europa folosesc doar un filtru de carbon. Desi imbunatatesc gustul apei, filtrele exclusiv carbon nu pot indeparta in intregime microorganismele sau alte impuritati continute in apa. Produsele Cleansui dispun de un sistem unic si avansat de filtrare ce utilizeaza o combinatie de ceramic, carbon poros si filtre cu membrane din fibre goale. Ceramica speciala elimina plumbul solubil. Carbonul poros reduce mirosurile neplacute, clorul si mucegaiul si de asemenea elimina cu brio CAT (erbicide si pesticide) si compusi volatili organici.Dar competenta de baza a Cleanui o reprezinta filtrul cu membrane din fibre goale realizat din polietilena. Peretii laterali pot elimina din apa particule la fel de minuscule cat un micrometru inclusiv bacterii, alge, micro-organisme, chisturi, criptosporidium,si particule metalice cum ar fi rugina, plumbul, etc. Desi elimina substantele potential daunatoare (in functie de filtrul ales), produsele Cleansui permit produsului final (apa potabila filtrata) sa isi retina nutrientii si mineralele necesare.

Verbatim EUMEA distribuitor pentru regiunea europeana din ianuarie 2012

Verbatim Europa va actiona ca distribuitor principal al gamei Cleansui pentru regiunile Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EUMEA).

“Organizatiile Verbatim si Mitubishi Rayon fac parte din The Mitsubishi Rayon and Verbatim organisations are both part of the Mitsubishi Chemical Holdings Corporation, asa ca a fost logic sa folosim activitatea ampla si de success Verbatim pentru a comercializa si a vinde Cleansui in Europa, Rusia, CIS, Orientul Mijlociu, si Africa” a spus Futomitsu Horiuchi, Director Mitsubishi Rayon Cleansui. “Cleansui este o companie principala a bradnului de filtre apa in Japonia de peste 26 de ani, si cu sprijinul Verbatim ne propunem sa extindem prezenta sa semnificativ la nivel global. Cleansui aduce apa gustoasa in Europa, Rusia, CIS, Orientul Mijlociu si Africa”.

“Suntem incantati si honorati de a avea oportunitatea sa introducem aceasta foarte speciala tehnologie regiunii noastre”, a spus Gary Milner, Presedintele Verbatim EUMEA. Sarcina noastra acum va fi sa dezvoltam o retea de experti in revanzari pentru a ne ajuta sa promovam Cleansui in Europa, Russia, CIS, Orientul Mijlociu si Africa, iar evenimentul Aquatech de anul acesta din Amsterdam va fi rampa de lansare pentru aceasta activitate”.

Gama de produse de filtrare apa Cleansui va fi prezentata pentru primate data la Aquatech in Amsterdam dupa data de 1 pana pe 4 noiembrie 2011, in Hala 3, standul 212.

Vizitati www.cleansui.com/en pentru mai multe informatii despre Cleansui.

* Cleansui este o marca inregistrata a Mitsubishi Rayon, compania tata a Mitsubishi Rayon Cleansui.

Despre Mitsubishi Chemical Holdings Corporation (MCHC)

Mitsubishi Chemical Holdings Group este format din 420 companii: compania detinatoare Mitsubishi Chemical Holdings si companiile cu activitate de baza Mitsubishi Chemical, Mitsubishi Tanabe Pharma, Mitsubishi Plastics, si Mitsubishi Rayon, precum si 340 filiale consolidate si circa 80 afiliate.

Despre Cleansui

Cleansui este brandul promovat de Mitsubishi Rayon Cleansui, un membru al MCHC group. Compania tata a Mitsubishi Rayon Cleansui, Mitsubishi Rayon, a dezvoltat prima membrana din polietilena cu fibre goale din lume prin proces de topire pe tambur in 1975. Acestui produs i-au fost acordate note ridicate pentru performanta sa de membrana de micro filtranta si in prezent este utilizat intr-o gama larga de domenii de aplicare, inclusiv in industriile medicale si industriale. In 1984, Mitsubishi Rayon a intrat pe piata de purificare a apei cu al lor sistem dublu unic de filtrare (carbon poros si modul din fibre goale), iar ca primul brand de purificator apa din lume echipat cu filtru membrana din fibre goale acesta a furnizat o solutie la probleme cum ar fi proliferarea bacteriilor d in apa pastrata.
Despre Verbatim

Din 1969, Verbatim a modelat dezvoltarea tehnologiei de stocare a datelor – de la Dischete Floppy şi medii de stocare Magneto-Optice, formate CD şi DVD până la ultimele medii High Definition Blu-ray. Mai mult decât atât Verbatim oferă produse de înaltă calitate în domeniul drive-urilor USB portabile, carduri de memorie flash, SSD şi harduri externe precum şi o gamă largă de accesorii pentru computere. Verbatim este un subsidiar al Mitsubishi Chemical Group şi beneficiază de un departament de cercetare şi dezvoltare remarcabil. Cu ajutorul acestor inovaţii Verbatim a jucat un rol important în modelarea pieţei de medii de stocare. Un control strict al calităţii în timpul proceselor de producţie asigură o înaltă calitate a produselor companiei noastre şi în acelaşi timp un avantaj asupra competiţiei aşa cum o dovedesc numeroasele teste comparative câştigate. Compania este liderul european pe piaţa de medii optice de stocare. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.verbatim-europe.com.

Din 2010 Verbatim a dezvoltat si a vandut produse de iluminare eficienta LED/OLED pentru aplicatii de afaceri si de consumator, avand la baza tehnologiile asigurate de Mitsubishi Chemical Corporation. Pentru mai multe informatii vizitati www.verbatimlighting.eu.

Bucuresti, 17.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *