free download 78 travel guides written by experts

Verbatim lanseaza module OLED pentru implementarea usoara a iluminarii flexibile si creative

Verbatim anunță un modul OLED pe care, designerii în iluminări, inginerii și arhitecții îl pot folosi pentru a implementa cu ușurință sisteme de iluminare cu ajutorul panourilor VELVE OLED (organic light-emitting diode). Fiecare modul cuprinde un panou înrămat VELVE OLED ajustabil în culoare cu zona de emitere a luminii de 123mm x 123mm. O plăcuță de circuit cu electronicele de control este montată pe spatele fiecărui panou. Întreaga montare are 146.4mm lățime x 133.3mm lungime x 8.7mm grosime și cântărește 192 de grame.

Acest modul OLED ajustabil, care consumă 2,6W de la o sursă de curent de 24V CA, dispune de interfețe DMX512 și DALI iar calibrarea integrală asigură distribuția uniformă a luminii de la panou la panou. Emite culori RGB de până la 47.6 lumeni, illuminare de 1000 de candele pe metru pătrat la o temperatură a culorii de 3000K, și un randament luminos de 31 de lumeni pe Watt.

Un kit de evaluare VELVE OLED este de asemenea disponibil. Acesta conține un panou OLED înrămat ajustabil în culoare ce măsoară 207 x 145 x 18.3mm și un circuit electronic controlat printr-o conexiune USB. Culoarea inițială și tonurile de alb sunt pre-programate. Designerii pot experimenta cu tonurile de alb, culorile și strălucirea folosind softul asigurat. O sursă externă CA/CC și informații privind tehnologia sunt incluse.

Mult mai subțiri decât un fir de păr, OLED-urile sunt flexibile și foarte ușoare. Asigură o lumină puternică, dinamică și folosesc mai puțină energie chiar față de LED-urile convenționale, permițând afișaje scalate la nivel arhitectural cu un consum minim de energie.

Compania mamă, Mitsubishi Chemical Corporation (MCC) a integrat calitățile OLED-urilor în noi procese și materiale pentru a crea o nouă tehnologie de emitere a luminii ce permite construirea celor mai mari panouri OLED, aproximativ 14cm pătrați. Dezvoltarea continuă va permite construirea de panouri și mai mari în viitor și reducerea prețurilor de fabricație.

Aparatele de iluminat care încorporează această tehnologie sunt programate pentru lansare pe parcursul acestui an.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *