free download 78 travel guides written by experts

Verbatim isi prezinta produsele la CeBIT 2011

Tehnologii noi pentru medii mai bune de stocare

Produsele de stocare high-end pentru administratorii de afaceri reprezintă punctul principal al prezenței Verbatim la viitorul CeBIT din Hanover, Germania, în intervalul 1-5 Martie 2011. Verbatim va face public noul său portofoliu de produse în zona Planet Reseller (sala 15, standul D54). Va fi prezentat primul drive micro USB codat hardware pe 256biți AES; unul dintre numeroasele produse de stocare externă pentru oameni de afaceri în căutarea de soluții high-end, fiabile și sigure pentru stocarea de date în anul care urmează.

Store ‘n’ Go Executive II – Hard Disk Drive Portabil

Noul HDD Store ‘n’ Go Executive II de la Verbatim oferă SuperSpeed USB 3.0, capacitate de stocare de 750GB și Criptare Hardware 256bit AES pentru o securitate robustă a datelor. Executive II are un design lucios, minimalist, și este disponibil în patru finisări metalice superioare: Negru, Grafit, Argint și Bronz. Ocaracteristică specială a memoriei Executive II este butonul cu senzor tactil. Similar ecranelor cu touch, prin atingerea ușoară a senzorului de pe hard disc, utilizatorii pot activa funcții predefinite. HDD-ul extern dispune și de un pachet software ce conține softul de economisire energie Green Button, un soft de formatare VHD și un soft de sincronizare și backup. HDD-ul Executive II va fi disponibil din luna Martie 2011.

Memorie Verbatim Store ‘n’ GO USB 3.0 Flash

Profitând de potențialul enorm al interfeței USB 3.0 și având forma unei memorii USB standard, Verbatim Store ‘n’ Go USB 3.0 oferă viteze extreme, capacitate de stocare mare și avantajul plug-and-play. Compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac și Linux, memoria este compatibilă și cu interfețele USB 2.0/1.1. Unitatea dispune de viteze de transfer de până la 100MB/sec pe sitemele USB 3.0. Având un sistem apasă și trage ce protejează conectorul, Verbatim Store ‘n’ Go este disponibil în variante de 16GB, 32GB și 64GB.

Verbatim 2.5’’ SATA II SSD

Conceput inițial ca înlocuitor intern al HDD-urilor de laptop, SSD-ul de 2.5” de la Verbatim asigură viteze de transfer ale datelor de până la 250MB pe secundă viteză de citire și 220MB pe secundă viteză de scriere, ce vor transforma performanțele, fiabilitatea și viața bateriei oricărui PC. Oferit în versiuni începând de la 64GB până la 256GB, unitatea asigură timpi de pornire a sistemului îmbunătățiți, agilitate sporită a softului, viață a bateriei și rezistență la șocuri crescute față de sitemele echipate cu HDD. Include un adaptor de slot 3.5” și cablu de alimentare pentru instalarea pe desktop-uri. Verbatim 2.5” SSD oferă administrare avansată a uzurii și corecției de erori pentru asigurarea performanțelor pe termen lung. Unitatea va fi de asemenea disponibilă și într-un kit de îmbunătățire DIY, cu software de ghosting, cablu de transfer a datelor, și instrucțiuni detaliate pentru facilitarea instalării de către utilizator.

USB Drive Verbatim Secure Data Micro

Secure Data Micro USB este prima memorie micro USB echipată cu criptare hardware 256bit AES. Memoria USB este un dispozitiv de stocare securizată, convenabil și fiabil ce poate fi folosit pentru o gamă largă de activități legate de afaceri în mod similar oricărei memorii USB standard. Asigură protecția împotriva furtului sau scurgerii de date prin criptarea și protejarea totală împotriva vizulizărilor neautorizate. Memoriile sunt fabricate printr-un proces numit System-in-Package (SiP – Sistem-in-Pachet) ce integrează componentele electronice într-o carcasă robustă și complet sigilată . Aceasta protejează memoria de praf, apă și descărcări statice, transformând-o într-una din cele mai mici și fiabile memorii USB disponibile azi pe piață. Toate memoriile Verbatim micro USB suportă sistemele de operare Windows, Mac și Linux.

Bucuresti, 09.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *