free download 78 travel guides written by experts

Verbatim Blu-ray BD-R LTH 25GB 2x Printable

Înregistrare High Definition cu ajutorul noului Blu-ray LTH de la Verbatim cu o capacitate de 25GB

În sectorul mediilor de stocare, Verbatim își extinde rolul de lider în industrie aplicând tehnologia AZO mediilor Blu-ray. Noul Blu-ray 2x BD-R LTH Printabil oferă o capacitate de stocare de 25GB la o rată de ardere de 2x și are o suprafață printabilă ce ajunge la inelul interior. Este potrivit pentru înregistrarea filmelor în high definition, pentru crearea de copii de siguranță masive și pentru păstrarea pe termen lung a fotografiilor și videoclipurilor. Noile discuri Verbatim Blu-ray BD-R LTH 25GB 2x Printable sunt disponibile în pachete de câte 10.

· Capacitate de 25GB, oferind de 3 până la 5 ori capacitatea unui DVD-R standard
· Strat de protecție Hard Coat
· Durată de păstrare considerabilă
· Strat de înregistrare AZO pentru calitatea optimă a conținutului
· Performanță la redare excelentă
· Suprafață printabilă până la inelul interior, compatibilă în totalitate cu printarea inkjet (22 – 118mm)

Nașterea tehnologiei Blu-ray a condus la introducerea discurilor de capacitate mare pentru a putea întâmpina cererea provocată de creșterea subită a televiziunii high definition (HDTV). Cu noul său disc Blu-ray BD-R 25GB 2x Printabil LTH (LTH = înregistrare „low to high in-groove” ) Verbatim își afirmă conducerea tehnologică în domeniul mediilor de stocare optice. Cu o capacitate impresionantă de 25GB (de până la 5 ori capacitatea unui DVD), noul Verbatim BD-R LTH este soluția ideală pentru stocarea pe termen lung și pentru nevoile de stocare ale tuturor datelor personale, fișierelor de la birou precum și pentru fotografii și videoclipuri. Oferă destul spațiu pentru 135 de minute (MPEG2) de divertisment la calitate HD cu un timp de ardere de 45 de minute și este compatibilă în totalitate cu printarea inkjet (22 – 118mm) datorită suprafeței printabile până la inelul interior.

Tehnologia Verbatim AZO și Protecția HardCoat

BD-R LTH se folosește de tehnologia AZO dovedită Verbatim, care asigură calitate perfectă de înregistrare și fiabilitate. Are o durată de păstrare foarte lungă și este superb protejată prin tehnologia Hard CoatTM de la Verbatim, un strat special de protecție împotriva zgârieturilor, amprentelor și a prafului ajutând astfel la evitarea erorilor la scriere sau redare.

“Așa cum tehnologia DVD a urmat CD-urilor, Blu-ray reprezintă noua generație în mediile optice, oferind avantaje semnificative pentru nevoile de înregistrare și păstrare. Având cantități de date, generate de afaceri, în permanentă creștere, capacitatea formatului Blu-ray reprezintă un argument convingător. Pentru CD-R-uri și DVD-R-uri, am fost deja liderul pieței mondiale timp de mulți ani. Am canalizat toată experiența câștigată în dezvoltarea de medii de stocare optice de succes pentru a produce noul Blu-ray cu tehnologie AZO și suntem primii care lansează această inovație globală pe piață. Vrem să contribuim cu expertiza tehnologică la fiecare sector, iar cu acest nou Blu-ray facem un pas uriaș către viitor,” a declarat Torsten Leye, Marketing Manager Optical la Verbatim EUMEA.

Fotografiile pot fi găsite la:
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/BD_LTH.jpg
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/BD_LTH_angled.jpg
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Spin_coating1.JPG
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Spin_coating2.JPG

Descrierea Fotografiei “Spin_coating1”:
Procesul de spin-coating a stratului de înregistrare pentru LTH B-R (Soluția de vopsea este livrată cu ajutorul unei duze). Spin-coating(„acoperirea prin centrifugare”) reprezintă procesul cheie din fabricarea discurilor LTH BD-R, aplicat pentru stratul de printare, stratul cover-coat și stratul hard-coat.

Descrierea Fotografiei “Spin_coating2”:
Procesul de „spin-coating” al stratului de înregistrare pentru LTH B-R (Vopseaua se întinde prin centrifugare).

Bucuresti, 04.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *