free download 78 travel guides written by experts

Venus Five Photo Studio la Noaptea Studiourilor Foto

Venus 5 (facebook.com/venusfive), unul dintre cele mai mari studiouri foto independente din București, participă la prima ediție a Nopții Studiourilor de Fotografie, organizată de Uncle Jeb Studio, vineri, 20 iunie, între orele 18:00 – 00:00.

Venus Five va fi deschis agențiilor de publicitate și BTL, fotografilor independenți și publicului amator de fotografie, pentru care a pregătit un program mixt de workshop-uri și ședințe foto.

“Am decis să participăm la această primă ediție pentru a susține ințiativa originală a colegilor noștri de breaslă de la Uncle Jeb Studio. Considerăm totodată că un astfel de eveniment reprezintă un pas important pentru încurajarea clienților să acceseze servicii profesioniste și pentru a-și formula criterii de evaluare a acestora”, declară Dragoș Constantin, fondator Venus Five Photo Studio.

Participarea la programul Venus Five se face pe baza unui formular de participare care poate fi completat aici www.studiofotografie.ro/noaptea-studiourilor-foto-2014.php.

Clienții Venus Five sunt agențiile de publicitate și companiile, însă în cadrul studioului există programe de ședințe tematice pentru a face fotografia profesionistă accesibilă publicului larg.

“În România clienții corporate și privați încă trebuie acomodați cu ceea ce înseamnă fotografia profesionistă și cu tarifele pe care le presupune. Dacă ne gândim la un studio foto utilat cu aparatură medie, presupune deja investiție de aproximativ 50.000 de euro. Unul performant, depășește cu mult această sumă, de aceea și tarifele practicate trebuie să reflecte investiția care se traduce în calitatea ședințelor foto“, adaugă Dragoș Constantin.

Noaptea Studiourilor Foto este un eveniment powered by Nikon și organizat de Uncle Jeb Studio, cu sprijinul Epson și F64.

Parteneri media: Nikonisti.ro, Adevarul, Realitatea.net, IQAds, Mixtopia, Oitzarisme, Bookaholic, Feeder, getlokal.ro, alternativ.ro, orasul.ro, modernism.ro, 9am.ro, Asociatia Bucurestiul meu drag, Designist.

Detalii referitoare la programul evenimentului pot fi găsite pe noapteastudiourilorfoto.ro sau facebook.com/noapteastudiourilorfoto.

DESPRE DRAGOȘ CONSTANTIN

Dragoș Constantin are o experiență de peste 10 ani în fotografie corporate, de produs, de eveniment, fotografie privată, portrete, proiecte speciale, indoor (+ studio) & outdoor. Activitatea lui Dragoș poate fi sumarizată în peste 2500 de evenimente corporate și private, peste 5000 de potrete, peste 1000 de produse fotografiate.

Dragoș a absolvit Școala de Poetică Fotografică Francisc Mraz și mai multe cursuri de specialitate în România și în străinătate.

DESPRE VENUS FIVE

Venus Five este unul dintre cele mai mari studiouri foto independente din București (105 mp) și este situat la etajul 5 al Casei de Modă Venus (Calea Victoriei nr. 21), apoape de Centrul Vechi al Bucureștiului. Studioul este utilat cu aparatură, mobilier și recuzită care permit ședințe foto creative și profesioniste.

Din portofoliul Venus Five și Dragoș Constantin fac parte clienți și proiecte precum:
Corporate: Ferrari, KPMG, ASEBUSS-EXEC Edu, Blue Point, MSD, Gazprom, Svasta Consulting, Olga Gudynn, Leo Burnett, Gherasos, Benvenutti, METRO Group, McCann Erickson, The Diplomat Events, Romanian Business Leaders, JW Marriott
Lifestyle: Concertele Horia Brenciu, Gala Premiilor VIP, Balul Vienez, Antonia, Alexandra Ușurelu
Proiectul Beyond PR: Canalul cu furnizori pentru marketing & PR – evenimente, campanii de cross-marketing, servicii & produse co-branded
www.facebook.com/BeyondPRchannell.

Bucuresti, 11.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *