free download 78 travel guides written by experts

Venus Five – cel mai mare stand foto din istoria Mariage Fest obține premiul „Passion For Image”

– 5 septembrie 2020 și 21 august 2021 cele mai solicitate date pentru nuntă la Mariage Fest –

Venus Five, lider pe piața studiourilor foto din București, obține premiul „Passion For Image” la Mariage Fest, cel mai mare târg de nunți din România, care a avut loc în perioada 31 ianuarie – 2 februarie la Palatul Parlamentului.

În cadrul fiecărei ediții organizatorii acordă premii pentru 30 dintre cei mai performanți expozanți prezenți la târg, câte un singur premiu pentru fiecare nișă de servicii pentru nuntă.

„Passion For Image” reprezintă cea mai înaltă distincție pentru servicii de fotografie și a fost acordat anul acesta studioului foto-video Venus Five pentru performanță la stand, fiind totodată cel mai mare stand foto din istoria de 31 de ediții a târgului.

Bon Mariage

“Ne-am bucurat foarte mult să primim această distincție. A fost o experiență extraordinară, peste 300 de miri ne-au trecut pragul și au discutat cu fotografii și videografii Venus Five. Viitorii miri erau informați atunci când veneau la stand, adresau întrebări pertinente, cunoșteau portofoliul nostru și studioul foto, unii domni știau și de școala foto.

Comparativ cu anii anteriori, când echipa foto era aleasă de viitoarea mireasă, o mare parte dintre domni au fost interesați de elementele artistice, dar, mai ales, le-a plăcut VLOG-ul din ziua nunții. Cele mai solicitate date pentru nuntă în 2020 sunt 5 septembrie, 10 octombrie, 26 septembrie, 22 august, iar pentru 2021, data de 21 august”, declară Dragoș Constantin, Fotograf și fondator al studioului Venus Five.

Dragoș Constantin, Fotograf, VenusFive
Dragoș Constantin, Fotograf, VenusFive

Recent, Venus Five a anunțat tendințele în ședințele foto de tip Trash The Dress. Două mirese din cinci aleg destinații din străinătate pentru ședința foto Trash The Dress, principalele opțiuni fiind Bulgaria, Grecia și Italia.

Prin comparație cu anii precedenți, ședințele foto de tip Trash the Dress au căpătat amploare, 4 cupluri din 5 includ în pachetul foto ședința foto Trash the Dress de o zi sau două, în țară sau în străinătate, și sunt dispuși să aloce resurse financiare și de timp pentru realizarea unor ședințe foto memorabile.

Stand Venus Five

Bugetul investit într-o ședință foto de tip Trash the Dress variază între 350 € și ajunge până la 10000 €, în funcție de locația aleasă și de complexitatea actului fotografic – de la echipa de fotografi și asistenți implicată, până la materiale finale speciale precum albume de designer sau tablouri pe canvas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *