free download 78 travel guides written by experts

Veniturile GTS Telecom pe primele noua luni

· Veniturile totale ale GTS Telecom pe primele 9 luni au atins 13,8 mil Euro, în creştere cu 17,1% faţă de perioada similară a anului trecut;

· Veniturile operative (EBITDA) au atins 26,4% din cifra de afaceri, cu 27% mai mult faţă de perioada similară a anului 2007.

GTS Telecom, filiala din România a celui mai important operator alternativ de telecomunicaţii la nivel regional, GTS Central Europe (GTS-CE), raportează pentru primele nouă luni ale anului venituri totale de Eur 13,8 mil Euro, cu un nivel al veniturilor operative (EBITDA) de 26,4% din cifra de afaceri. In ciuda eroziunii preţurilor pe piaţa serviciilor de comunicaţii de date, internet şi voce, valoarea totală a serviciilor vândute de GTS Telecom în primele nouă luni ale anului a înregistrat o creştere de 17,1% faţă de perioada similară a anului trecut, atingând valoarea de 13,8 mil Euro. Pentru aceeaşi perioadă, veniturile operative, calculate înaintea deducerii taxelor, dobânzilor, deprecierilor şi amortizărilor (EBITDA), au atins 3,6mil Euro, valoare superioară cu 27% faţă de cea înregistrată în perioada similară a lui 2007.

Creşterea veniturilor a fost înregistrată în mod uniform pe toată gama de servicii de comunicaţii de date, internet şi voce ale companiei. Cu toate acestea, nivelul deosebit al stabilităţii ca şi anvergura regională a operaţiunilor grupului au potenţat în mod particular creşterea înregistrată de serviciile de comunicaţii pe reţele virtual private MPLS-VPN instalate la nivel naţional şi regional.

"Actualele condiţii macro-economice nu sunt dintre cele mai predictibile şi mai favorabile." a declarat Dan Mihăescu, Country Manager GTS Telecom. "Dorim să continuăm dezvoltarea companiei şi să ne păstrăm poziţia de lider de calitate pe care o avem deja, pentru a oferi clienţilor noştri imaginea unui partener solid, capabil să le ofere serviciile şi suportul tehnologic de care aceştia au nevoie în condiţiile crizei economice care începe să afecteze din ce în ce mai puternic economia europeană şi regională." a mai spus Dan Mihăescu.

Bucuresti, 27.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *