free download 78 travel guides written by experts

Veniturile grupului EBS au crescut cu 23% in prima jumatate a anului

Veniturile grupului EBS în primele 6 luni din acest an au fost de 3,05 Milioane EURO, în creştere cu 22,92% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.  Profitul net pe primele 6 luni a fost de 525.000 EURO, mai mare cu 6,65% decât în prima jumatate a anului 2008.

Creşterea veniturilor a fost determinată de contractele noi încheiate pe pieţele externe. În această direcţie EBS România a luat măsuri de intensificare a activităţilor de marketing şi vânzări urmărind în principal demararea unor noi parteneriate.

EBS România este activă pe piaţa externă ca furnizor de: software engineering, acoperind întreg ciclu de viaţă al unui produs software, de la etapa de analiză, dezvoltare, testare şi până la partea de implementare si de software services, cu application management, suport şi consultanţă.

Divizia Internaţională a companiei EBS România are în portofoliu de clienţi nume mari de pe piaţă precum: Lexware, Hansalog, GIP, Haufe Medien, DCCS, Annotext, Cirquent, Sykosch.

Piaţa de ERP locală este momentan în scădere iar acest lucru îl resimte şi compania EBS România. Veniturile pe piaţa internă au scăzut cu 18,76%, datorită reducerii investiţionale a companiilor în infrastructura IT, pe fondul crizei economice.

Cu toate acestea printre companiile care au optat în 2009 pentru produsele EBS, Clarvision Salarizare sau Clarvision ERP se numără firme de renume precum: Star Transmission, Cugir – furnizor internaţional de componente pentru industria de automobile; Apulum, Alba Iulia – cel mai mare producător de porţelan din România; Electrolux România, Satu Mare – cel mai mare producător din lume de aparatură electrocasnică; Zahărul, Oradea – unul din principalii producători de zahăr din România; Vinia S.A., Iaşi – unul dintre principalii producători de vinuri din România,Trans Expedition Feroviar, Bucureşti – ce activează în domeniul serviciilor de transport feroviar de marfă. În portofoliul de clienţi EBS se numără peste 140 de companii româneşti.

EBS România şi-a consolidat poziţia pe piaţa de ERP prin semnarea unui acord de  parteneriat cu SAP România. În calitate de Partener Value Added Reseller SAP, EBS România este autorizată să comercializeze, implementeze şi să asigure suportul pentru soluţiile SAP, în special pentru soluţia SAP Business All-in-One. Conducerea companiei poartă de asemenea discuţii cu parteneri din Germania pentru demararea unui nou proiect investiţional în direcţia SAP, menit să susţină noua direcţie de business.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *