Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Venetia e un peste

Tiziano Scarpa
Editura Tritonic

Calatorului ii sade bine cu drumul, insa pentru a putea vedea cat mai mult din locurile vizitate de obicei orice persoana are nevoie de un ghid.

Cu greu se mai poate insa spune ca se mai pot gasi artificii astfel incat informatiile despre un oras sa fie reunite in mod inedit intr-o lucrare. Si iata ca Tiziano Scarpa reuseste totusi sa vina cu o idee noua de informare a publicului cititor despre Venetia si locurile ce pot fi vazute.

Cu toate ca nu se constituie intr-un ghid propriu zis, ci intr-o carte menita a-l ajuta pe cititor sa afle cate ceva despre Venetia si, de ce nu, sa ii suscite interesul pentru a vizita locurile descrise, Venetia e un peste se dovedeste a fi o lucrare interesanta. De la ideea de a scrie capitole care sa evidentieze faptul ca vizitatorului ii sunt solicitate atat sufletul cat si trupul cand merge in acest oras – si avem aici Picioarele, Gambele, Inima etc. – si pana la apendicele inedit ce reuneste cele mai frumoase texte scrise despre Venetia – Guy de Maupassant, un portet al orasului semnat Diongo Mainardi – si pana la modul concret in care sunt descrise locurile si se vorbeste direct (caci acesta este sentimentul pe care il ai) cu cititorul toate suscita interes si fac ca aceasta carte sa fie citita cu deosebit interes.

„Venetia e un peste. Priveste-o pe o harta geografica.” Asa incepe totul. Cum continua… va lasam sa aflati din carte.

Va invitam asadar sa hoinariti alaturi de autor prin Venetia si dupa ce ati lecturat aceasta carte sa ne trimiteti parerea dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *