free download 78 travel guides written by experts

VELOTECA si-a schimbat adresa

Începând cu luna februarie a noului an, magazinul de biciclete si rastele VELOTECA şi-a schimbat adresa: de acum înainte ne puteţi găsi pe Şoseaua Iancului, nr. 100, în sectorul 2. În noul magazin au fost mutate şi birourile magazinului online www.veloteca.ro.

În noul sediu punem la dispoziţia clienţilor un spaţiu de expunere de aproximativ 60 mp la interior şi 200 mp la exterior.

Aici vom putea prezenta o gamă extinsă de biciclete de copii, de oraş, de şosea, de munte, de cross, de trek, de competiţie, pliabile. Vom putea extinde oferta de echipamente şi accesorii. Obiectivul nostru este să prezentăm în spaţiul comercial disponibil aproape toate mărcile serioase de biciclete prezente pe piaţa românească, pentru a putea permite utilizatorilor să aleagă (eventual la recomandarea noastră) în mod obiectiv ce le este potrivit.
Aici ne putem permite să extindem spaţiul aferent reparaţiilor sau lucrărilor de întreţinere.

Amplasat într-o vilă spaţioasă, noul sediu Veloteca păstrează acelaşi aer clasic, aristocratic (cu care ne-am obişnuit deja clientela fidelă), care vă provoacă la discuţii despre tradiţii, pasiuni şi hobby-uri, colecţii sau exemplare unicat.

În acelaşi timp, Veloteca aduce o altă schimbare în viaţa companiei: o identitate grafică nouă. Ea a fost elaborată cu sprijinul atelierul de creaţie G.Spot, special pentru a celebra trecerea la o etapă de maturitate a companiei. Sperăm ca aceasta să reflecte mesajele pe care ne-am propus să le transmitem.

Pro Memoria:
Şos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucureşti, cod 021728
Un magazin unde puteţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri.

La magazinul VELOTECA, unde este amenajat acum şi un showroom, sunt prezente mărci celebre atât din lumea accesoriilor de lux pentru biciclete, dar şi din lumea celebrelor biciclete de oraş clasice: Brooks, Brompton, Pashley, Dahon, Biologic, Crumpler, pe care le puteti cumpara DOAR DE AICI!
Luni – Vineri: 09.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 14.00

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *