free download 78 travel guides written by experts

Vel Pitar a lansat un nou sortiment de biscuiti

Vel Pitar a lansat pe piata un nou sortiment de biscuiti – Petit Beurre cu aroma de vanilie.  Noul sortiment este produs de punctul de lucru din Iasi al companiei Vel Pitar.

Petit Beurre cu aroma de vanilie este un produs nou ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, fiind o gustare delicioasa, la indemana oricui. Biscuitii Petit Beurre sunt preferati de consumatorii din mediu urban, iar acesta gama va fi extinsa in viitor prin lansarea unor noi variante. Biscuitii sunt ambalati individual in pachete de 140 g. “Am decis sa largim gama de biscuiti pentru a veni in intampinarea consumatorilor care cauta produse din ce in ce mai diversificate. Petit Beurre este un produs care se adreseaza unei categorii largi de consumatori  si se diferentiaza de celalate produse din piata prin calitatea retetei si prin ambalajul modern, net superior. “ a declarat Petru Cumpat, Director Executiv Vel Pitar punct de lucru Iasi

Noii biscuiti sunt comercializati la nivel national, lansarea noului sortiment fiind insotita de actiuni de trade marketing in retele de distributie nationale si locale (reteaua de magazine Vel Pitar, magazine medii si mici, IKA).

Bucuresti, 16.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *