metalshow

Vedetele,

In urma articolului intitulat „Vedetele – deposedate de domenii” aparut in Jurnalul National pe 17 Noiembrie 2006, dorim sa facem unele precizari referitoare la continutul sau si la unele reactii publice ulterioare.

In primul rand vrem sa lamurim termenul „deposedare” din titlul articolului. In fapt, aceste domenii la care se face referire in articol au fost cumparate si inregistrate conform legilor in vigoare.

Inregistrarea respectivelor domenii a fost primul pas, din cadrul unui proiect complex, pe care Vodanet Media, in calitatea sa de publisher online, l-a facut pentru a dezvolta presa online si  jurnalismul independent pe internet. In acest proiect urma sa implicam, de-a lungul timpului, cat mai multe personalitati din media autohtona.

Reactiile personalitatilor  in cauza ne-au dovedit interesul acestora fata de internet si acest fapt nu poate decat sa ne bucure , mai ales ca  acest interes ne intareste credinta in viziunea noastra conform careia – datorita Internetului si noilor tehnologii de comunicare online – adevaratele personalitati din presa vor deveni independente si libere de interesele actualelor trusturi media, valoarea brandului personal devenind mai importanta decat numele companiei de presa.

Dupa cum intentionam deja, persoanele publice ale caror adrese de Internet au fost inregistrate vor fi contactate in cele ce urmeaza de catre reprezentantii companiei Vodanet Media, pentru a lamuri in detaliu aceste aspecte  si pentru a discuta despre viitoarele actiuni din cadrul acestui proiect. Totodată, putem fi contactaţi astfel:persoana de contact Irina Vochita –PR Executive Vodanet Media, email:irina.vochita@vodanet.ro, mobil 0749 036 340 sau telefon 209 53 84 , interior 114.

Bucuresti, 20.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *