free download 78 travel guides written by experts

Vedetele vor sa se razbune

Ilinca Vandici l-ar inchide pe Negru intr-o camera cu gandaci

Dupa ce a prins in plasa zeci de vedete la emisiunea Plasa de stele, Dan Negru are motive de ingrijorare. Vedetele au promis razbunarea, iar ideile lor sunt cel putin la fel de nastrusnice precum cele ale farselor puse la cale de echipa lui Negru. De marti, 13 septembrie, Plasa de stele revine la Antena 1.

Una dintre vedetele care au muscat momeala lui Negru este Ilinca Vandici, frumoasa actrita din Narcisa Salbatica si prezentatoare de la Antena 2. Acesteia Dan Negru i-a pregatit o farsa cu totul iesita din comun.

Ea a acceptat sa filmeze un reportaj la inaltime, intr-un avion inchiriat special pentru acest lucru, insa situatia a devenit una de cosmar in momentul in care celui pe care il credea pilot i s-a facut rau. Pusa in fata unui deznodamant ingrozitor, Ilinca Vandici s-a speriat foarte tare si a izbucnit in lacrimi, insa si-a gasit puterea sa incerce sa gaseasca o solutie. Cu toate acestea, Ilinca a tras o sperietura de zile mari, motiv pentru care tare si-ar dori sa il vada pe Dan Negru intr-o situatie limita.

Si pentru ca a auzit ca prezentatorul un este mare fan insecte, Ilinca l-ar inchide pe Dan Negru intr-o camera plina cu gandaci si paienjeni. Prezentatoarea de la Antena 2 se gandeste ca astfel ar fi pus intr-o situtie asemanatoare celei in care a fost pusa ea: nu s-ar putea intampla nimic grav, pentru ca insectele ar fi inofensive, insa disconfortul ar fi unul foarte mare.

Daca va reusi Ilinca Vandici sa isi puna planul in aplicare, ramane de vazut, insa avand in vedere ca vedeta are aproape tot timpul acaparat de filmarile pentru Narcisa Salbatica si pregatirile pentru o noua emisiune la Antena 2, Dan Negru poate sta linistit. O perioada!

Dan Negru revine marti, 13 septembrie, la Antena 1 cu un nou sezon Plasa de stele. Pe cine va reusi sa prinda in plasa in acest sezon, telespectatorii vor putea urmari in fiecare marti, de la 20.20, la Antena1.

Bucuresti, 12.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *