Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vedetele vin sa sprijine oamenii obisnuiti cu destine tulburatoare, la “Am ceva sa-ti spun”

Joi seara, de la ora 20.30, la Antena 1

Joi, de la ora 20.30, la “Am ceva să-ți spun”, Sonia Simionov va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi povești de viață extraordinare și oameni speciali care au trecut prin experiențe incredibile.

Una dintre cele mai emoționante povești care va fi spusă aici îi aparține Anei Maria, o tânără cu un destin crunt. Aceasta va veni la “Am ceva să-ți spun”, ca să-i mulțumească soțului ei, Andrei, pentru că se află lângă ea în lupta cu o boală necruțătoare, dar și pentru a-i mărturisi că-l va iubi pentru totdeauna. În demersul ei, Ana Maria a fost sprijinită de Alina Eremia, vedeta arătându-se profund impresionată de povestea tinerei familii. “Mă bucur enorm că am luat parte la cea de-a doua ediție a emisiunii “Am ceva să spun” și că i-am cunoscut pe Ana Maria și soțul ei. M-a emoționat mult povestea lor. Ana Maria și Andrei sunt cel mai bun exemplu că iubirea adevărată vindecă răni și face minuni”, spune Alina Eremia.

Vedetele vin la “Am ceva să-ți spun” nu doar ca să sprijine oamenii obișnuiți, în încercarea lor de a-și rezolva o problemă de suflet, ci și ca să-și spună propria poveste. Este și cazul luptătorului K1 Cătălin Moroșanu. Mai emoționat ca niciodată, acesta vine în platoul emisiunii moderate de Sonia Simionov să povestească cele mai frumoase și dureroase amintiri din copilărie și să-i spună mamei sale ce nu i-a mărturisit niciodată: că o iubește.

Care sunt celelalte tulburătoare povești care vor fi spuse aici și ce alte vedete vin să-i sprijine pe protagoniștii acestora, telespectatori Antenei 1 vor descoperi joi, 8 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Am ceva să-ți spun”.

Bucuresti, 07.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *