free download 78 travel guides written by experts

Vedetele au stralucit la Super Party-ul de Craciun Europa FM & Radio 21

Aglomerare de vedete, ieri seară, 18 decembrie, în clubul The Tube din Centrul Vechi al Capitalei, unde Europa FM și Radio 21, posturile de radio ce aparțin trustului Lagardère Active Radio International – au organizat evenimentul monden al finalului de an!

Smiley, Connect-R, Elena Gheorghe și Vunk au susținut concerte pentru cei peste 300 de invitați ai celor două posturi de radio. Printre invitații speciali la eveniment s-au aflat Holograf, Direcția 5, Bosquito, Mandinga, Alexandra Ungureanu, Matteo, Nicole Cherry, Sunrise inc., Liviu Hodor și Mona, Amna, Andrei Leonte, Brighi, DJ Sava și Raluka, precum și Cristina Zegheru – CEO Europa FM & Radio 21, vedeta Kanal D Cristina Cioran și gazda petrecerii, Mugur Mihăescu, proprietarul clubului The Tube. Vedetele au întreținut atmosfera, au dat autografe și au făcut poze cu toți cei prezenți la petrecerea românească… din metroul londonez.

Vlad Petreanu (Europa FM) și Vlad Craioveanu (Radio 21), două dintre vedetele echipelor de matinal ale celor două posturi de radio au ținut neapărat să facă o poză împreună. „Deși lucrăm în aceeași clădire – la etaje diferite, ce-i drept – și amândoi ne trezim cu noaptea în cap, la radio nu apucăm să ne vedem mai deloc. Vlad e cu echipa Deșteptarea de la Europa FM, eu cu matinalii mei de la PatruLA21. Dar, totuși, iată că s-au aliniat planetele și cei doi Vlad pot fi în același timp, în același loc, fără să se creeze o distorsiune în timp și spațiu, care să afecteze rotirea planetei în jurul Soarelui!”, a spus Vlad Craioveanu, râzând.

„A fost o nebunie! Un super-party cu cea mai bună muzică și cei mai tari invitați! Toată lumea s-a simțit foarte bine! Vreau să le mulțumesc tuturor artiștilor pentru un an fabulos la Europa FM, un an plin de concerte live în Garajul Europa FM. 2013 a fost și cel de-al doilea an în care Europa FM a organizat super-concertul „Live pe Plajă”, la mare, imediat după Liberty Parade al colegilor de la Radio 21. Au fost două evenimente care împreună au strâns peste 120 de mii de oameni pe plajă, pentru două nopți absolut fantastice ”, a spus George Zafiu, realizator al matinalului Deșteptarea și al concertelor din Garajul Europa FM. Și la petrecerea de aseară, George Zafiu a fost MC-ul evenimentului, care a adunat în același loc artiști reprezentând toate stilurile muzicale, vedete TV și vedetele celor două posturi de radio.

Europa FM și Radio 21 fac parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Smart FM şi Vibe FM.

Bucuresti, 19.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *