metalshow

Vedetele Antena 3 si Antena 1 se „dueleaza” duminica

Nadina Câmpean, Maria Linda, Diana Munteanu, Anamaria Stancu, Octavia Geamănu şi Valentin Butnaru se vor „duela” în meciuri demonstrative de squash în cadrul finalei România PSA International 2014. Meciurile vor avea loc duminică, 14 septembrie, înaintea galei de premiere a evenimentului, la Aerosquash Băneasa.

„O oră de squash te ajută să topeşti între 700 şi 1000 de calorii, adică cu aproape 70% mai mult decât o partidă de tenis”, a spus Maria Linda, realizatoarea rubricii sport de la „Numai de bine”, difuzată la Antena 3. „Squash-ul e singurul sport încercat până acum care-mi pune fiecare muşchiuleţ la treabă. Ce-i drept, a doua şi a treia zi după ce-am jucat, de-abia mă mai mişcam din pricina febrei musculare. Dar chiar şi-aşa, merită”, a completat Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului Special, de la Antena 1.

Nadina Câmpean, realizatoarea „Ştirilor dimineţii” de la Antena 3, are în plan să participe la un concurs oficial. „Unii oameni sar cu paraşuta pentru a-şi depăşi limitele. Eu am ales squash-ul, un sport pe care-l consideram extrem de solicitant şi tehnic şi în privinţa căruia aveam dubii că i-aş putea face faţă. Din contră, am făcut imediat o pasiune pentru squash şi de o jumătate de an fac eforturi să evoluez de la un antrenament la altul. Data viitoare sper să mă înscriu în concurs cu cei mai buni jucători din ţară”, a mărturisit Nadina. „Este imposibil să nu te îndrăgosteşti de acest sport. La mine a fost dragoste la prima lovitură de minge. Este simplu, dacă nu-ţi place să mergi la sala şi doreşti să ai o condiţie fizică bună, squash-ul este cea mai bună variantă. Abia aştept să merg duminică să văd cum joacă profesioniştii. Poate «fur» şi eu câteva mişcări de la ei”, a adăugat Anamaria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1.

Diana Munteanu, senior reporter la Observator şi una dintre vedetele concurente de la “Dansează printre vise”, de la Antena 1, a descoperit squash-ul acum 10 ani. „Am jucat squash pentru prima dată acum 10 ani, iar acum 6 luni, Valentin Butnaru mi-a mai arătat câteva mişcări de bază. Joc binişor, e un sport complex, antrenant şi foarte solicitant”, a declarat Diana.

Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului Matinal, de la Antena 1, cel care le-a „antrenat” pe vedetele Intact, are dublu rol în acest concurs de squash: el este atât prezentatorul evenimentului, cât şi competitor, alături de ceilalţi profesionişti înscrişi.

La meciurile demonstrative de duminică vor mai participa şi alte vedete din România: Adela Popescu vs. Radu Vâlcan şi Rita Mureşan vs. Cătălin Moroşanu.

Zilele acestea (11 – 14 septembrie), la Aerosquash Baneasa, au loc două mari competiţii: Romania PSA International 2014 şi Cupa Wilson Aerosquash (competiţie naţională), la care s-au înscris peste 100 de jucători profesionişti, atât din România, cât şi din străinătate. Duminică vor avea loc finalele concursurilor şi festivităţile de premiere, la care vor participa oficialităţi din lumea sportului, dar şi invitaţi speciali. Gazda evenimentelor va fi Valentin Butnaru.

Bucuresti, 13.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *