free download 78 travel guides written by experts

Vedete una si una in cel mai nou show al Antenei 1

Ei sunt concurenţii super show-ului Te cunosc de undeva

Te cunosc de undeva, cel mai recent proiect al Antenei 1 aduce în faţa telespectatorilor vedete una şi una, în ipostaze cum nu au mai fost văzute până acum. CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor fi concurenţii incredibilului «transforming show» difuzat de Antena 1 în această primăvară. Gazedele emisiunii vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Pe 17 martie, Antena 1 lansează un nou show de succes internaţional: Te cunosc de undeva. Formatul este unul dintre cele mai recente lansate pe piaţa internaţională de televiziune şi aduce în prim plan opt vedete din România, care pe parcursul a zece săptămâni vor trece prin transformări incredibile, dând viaţă unor pesonalităţi din lumea muzicii. Patru femei celebre: Delia Matache, Lora, Julia Jianu şi Maria Buză şi patru bărbaţi celebri: CRBL, Dan Helciug, Jorge şi Iulian Vasile concurează în fiecare săptămână unii împotriva celorlalţi pentru a convinge juriul şi publicul că pot intra în pielea unor interpreţi din întreaga lume.

Cei opt vor primi prin tragere la sorţi numele artistului pe care îl vor avea de interpretat în fiecare ediţie a show-ului şi, timp de o săptămână, vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-i studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar şi prezenţa scenică, sub îndrumarea unor antrenori. Astfel, in fiecare saptamană fiecare concurent se va prezenta in fata juriului in ipostaza unei celebritati si va fi evaluat de acesta pe baza unor criterii precum: acurateţea interpretării, respectarea coregrafiei, însuşirea gesturilor specifice, credibilitate, stil etc.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *