free download 78 travel guides written by experts

Vedeta autohtona intoarsa in timp cu ajutorul magiei

Cum a fost posibil, ştie doar Dan Negru!

Campionul divertismentului, Dan Negru, a descoperit tainele teleportării şi nu a dorit să ţină secretul doar pentru el. O vedetă autohtonă este întoarsă astfel în timp. Cine ajunge de pe terasa unui restaurant din zilele noastre, într-o poieniţă din secolul al XVI-lea, aflaţi marţi, de la 20:20, într-o nouă ediţie de colecţie Plasa de stele!

Până nu demult, fizicienii puteau teleporta lumină ori atomi la distanțe foarte scurte, de doar câţiva milimetri. Însă acum lucrurile s-au schimbat. Campionul divertismentului, Dan Negru, a descoperit tainele staniilor dispariţii şi apariţii şi a decis să încerce fenomenul chiar pe o vedetă autohtonă.

Astfel, deşi se afla în mijlocul unei întâlniri de afaceri, alături de soţul său, pe terasa unui restaurant, o faimoasă interpretă de muzică uşoară a constatat că a nimerit exact în mijlocul unui eveniment cel puţin bizar. În mai puţin de o secundă, vedeta a ajuns de pe terasa restaurantului în mijlocul unei poieniţe din secolul al XVI-lea, unde oameni îmbrăcaţi specific vremii savurau un adevărat ospăţ medieval. Cum a fost posibil totul, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări marţi, 8 noiembrie, de la 20:20, într-o nouă ediţie de colecţie Plasa de stele!

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *