free download 78 travel guides written by experts

Vector Watch atrage o noua runda de finantare de 5 milioane de dolari

Vector Watch a atras o nouă investiție în valoare de cinci milioane de dolari. Runda de finanțare a fost condusă de fondul de investitii GECAD Group care continuă să rămână cel mai important acționar al companiei, urmat de Catalyst România și de un grup de investitori privați după cum urmează: Radu Apostolescu și Bogdan Vlad (antreprenori și investitori, cofondatori eMAG), precum și Mihai Popescu (cu o experiență de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT). Această infuzie de capital va susține dezvoltarea produsului și extinderea biroului companiei din zona Bay Area, Statele Unite ale Americii.

Joe Santana, CEO Vector Watch a declarat: "Suntem extrem de încântați de noile investiții în Vector și așteptăm cu nerăbdare să valorificăm oportunitățile pe care această rundă de investiții ni le deschide. Avem o echipă puternică de dezvoltatori care lucrează cu nume respectate din industria dispozitivelor portabile cu scopul de a dezvolta platforma noastră inovatoare, astfel ca, în cele din urmă, să devină un standard al acestei industrii."

Vector Watch este o companie internațională de tehnologie, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București. Fondată în 2014 de Andrei Pitiș (Fondator și CTO Vector Watch) alături de Irina Alexandru (cofondator și Program Manger) și Dan Tudose (cofondator și Hardware Engineer), compania a dezvoltat un sistem de operare «low-power» propriu, oferind dispozitivelor inteligente o automonie de 30 zile, fără precedent pe această piață.

Viziunea Vector Watch este de conecta oamenii prin intermediul dizpozitivelor inteligente și de a spori confortul vieții prin furnizarea de informații relevante, pe baza unei tehnologii simple și intuitive. Cu cele două modele – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – Vector Watch este un ceas reprezentativ pentru designul minimalist, evidențiindu-se prin stilul său simplu și rafinat.

Bucuresti, 25.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *