free download 78 travel guides written by experts

Vecina simpaticilor Razvan si Dani, Roxana Vancea a implinit astazi un an de emisiune

Astăzi, 8 martie, Roxana Vancea, vecina sexy de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” are două motive importante de sărbătorit. Pe lângă Ziua Femeii, Roxana aniversează şi un an de emisiune, fapt pentru care Răzvan şi Dani au întâmpinat-o dis-de-dimineaţă cu o surpriză: un tort original, format dintr-o bomboană de ciocolată gigantică şi mai multe căpşuni aşezate în formă de raze de soare. Creatorul simpaticului tort a fost nimeni altul decât Vlăduţ care i-a urat vecinei să rămână în continuare dulce precum cadoul ei.

Anul trecut, după mai bine de o lună de căutari, echipa de la Neatza a deliberat: Roxana Vancea, din Târgu Jiu va fi noua vecină. Pentru mult râvnitul post de asistentă a echipei “Neatza cu Răzvan şi Dani” s-au înscris 1315 fete dintre care 100 au fost chemate la casting. Dintre acestea, doar 16 au avut ocazia de a petrece o zi alãturi de bãieţi, în timpul emisiunii, pentru a-şi demonstra talentul ca asistentã de televiziune. Mai apoi, din cele 16 au rămas 10, iar dintre acestea au fost alese 4 pentru marea finală. Pe parcursul acestui an, vecina Roxana s-a intregrat de minune în echipa simpaticilor matinali, oferindu-le tespectatorilor nu numai informaţiile despre starea vremii, ci şi o porţie sănătoasă de gimnastică de dimineaţă.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii neatza.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/neatzacurazvansidani.

Bucuresti, 08.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *