free download 78 travel guides written by experts

Vassa și Noaptea

Sarah Porter
Editura Nemira

O parte din Noapte a fost… blocată pe pământ. Și asta nu e tot.

Bine ați venit în Brooklyn-ul magic. Un loc unde nopțile sunt din ce în ce mai lungi, soarele este văzut din ce în ce mai puțin, iar ființele întâlnite sunt rareori ceea ce par a fi.

vassa si noaptea

Faceți cunoștință cu Vassa, o fată care locuiește cu mama și surorile ei vitrege cu care nu se înțelege. Într-o noapte au nevoie de un bec, iar o soră o trimite pe Vassa să cumpere becuri de la singurul magazin deschis. BY. Acest magazin este unul special. Plutește și vine la tine dacă îi cânți. Are o parcare specială, există și un motociclist pe acolo și în cadru intră și o vrăjitoare. Și există țepe în care stau capetele celor care au vrut să fure din magazin. Vassa nu dorește să fie considerată slabă, așa că va cânta și de aici începe o aventură cu probe, probleme și aliați neașteptați. Și cu descoperiri interesante.

Trebuie adăugat și că Vassa are o prietenă. O păpușă care poate vorbi, care mănâncă foarte mult și despre care lumea nu trebuie să știe. Este o păpușă primită în dar de la mama ei, înainte să moară. Erg, păpușa, este genul de soră care o încurajează, o ceartă când e cazul, care îi spune când greșește, cu care se amuză și trece prin momentele grele. Vă vor plăcea mult dialogurile lor!

Probe, personaje inedite, magie – totul în zilele noastre. Sarah Porter a folosit ca punct de pornire pentru acest roman un basm rusesc. A păstrat elemente cheie – fata care trăiește cu surorile vitrege, vrăjitoarea, încercările prin care trebuie să treacă -, însă a ancorat totul în zilele noastre, într-un cartier faimos. Rezultatul este interesant și a cucerit inimile multor cititori din întreaga lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *