Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vasile Muraru, retinut de politia din Chile

La “Te pui cu blondele?”, în ediţia de miercuri seara, Vasile Muraru a povestit unul dintre cele mai tensionate momente din viaţa lui, arestarea sa de către poliţiştii chilieni.

Una dintre întrebările lui Dan Negru i-a amintit actorului momentul petrecut acum câţiva ani în urmă în aeroportul din Chile. Astfel, Vasile Muraru a acceptat invitaţia de a participa la un Festival de Film în Santiago de Chile. Neştiind că în aeroport nu are voie cu mâncare sau cu fructe, soţia sa i-a pus la pachet două mere. Nenorocul lui Vasile a fost atunci când poliţia a început să facă razie printre călători, controlându-i în bagaje. Întrebat dacă are fructe la el, juratul “Next Star” a negat, iar în momentul în care a fost controlat, actorul a fost reţinut: “Am stat arestat şase ore, timp în care am încercat să-i conving pe judecător şi procuror că nu sunt rău intenţionat”, povesteşte Vasile Muraru.

Povestea sa l-a lăsat mască atât pe Dan Negru cât şi pe ceilalţi doi invitaţi, Cătălin Moroşanu şi Pepe, care la rândul lor au condimentat ediţia de aseară cu poveştile amuzante şi interesante pe care le-au dezvăluit telespectatorilor.

Alte întrebări dificile, invitaţi surpriză şi provocări de nerefuzat vor putea fi urmărite în cel mai longeviv quiz-show din România, “Te pui cu blondele?”, miercurea viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 26.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *