free download 78 travel guides written by experts

Varianta finala a site-ului www.cromadi.ro este publica

Prin compania de web design si optimizare SEO Webvertise site-ul www.cromadi.ro a fost lansat. Site-ul companiei Cromadi ofera vizitatorilor optiuni de achizitie rapida a produselor.

O persoana care intra pe www.cromadi.ro va putea alege intre lenjerii de pat, perne, seturi pat, pilote, cuverturi, draperii, perdele, paturi si albituri. Indata ce gaseste un produs care ii place, acel produs se poate comanda pe Internet, prin intermediul magazinului online.
Ce diferentiaza Cromadi de alte companii de gen este optiunea de a vedea produsele in mod direct. Vizitatorul site-ului afla rapid care sunt cele 100 de magazine Cromadi si poate decide sa le viziteze. Este creata astfel o legatura intre un mod de vanzare clasic, prin magazin, si un mod inovator si modern, de vanzari prin Internet.

Pentru Iulian DRAGOMIR, director vanzari pentru compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise, decizia de a alege Cromadi ca si client a venit de la sine. "Cromadi au o experinta in domeniul produselor textile de peste 13 ani si am considerat ca Webvertise poate aduce o valoare adaugata printr-un site bine facut. Am mai observat o legatura si in atentia asupra detaliilor: produsele Cromadi sunt realizate cu atentie pentru lucrurile mici, care cer finete si precizie, asa cum noi, in Webvertise punem accent si pe cele mai mici detalii ale unui web site" a declarat Iulian DRAGOMIR.

Care sunt punctele forte ale site-ului lansat de Webvertise? Pe site-ul www.cromadi.ro exista o modalitate rapida de contact (este oferit un numar de telefon), legatura cu clientii se pastreaza prin abonarea optionala la newsletter. Catalogul Cromadi poate fi accesat si in varianta PDF, utila pentru imprimare.

Cum isi poate da cineva seama ca site-ul este facut de o companie care pune mult pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare pentru clientii sai? Toate paginile site-ului cromadi.ro au un link catre harta a site-ului, ce permite navigarea rapida in tot site-ul. Harta site-ului este insa utila si pentru motoarele de cautare. Apoi toate paginile site-ului au si o varianta printabila. Linkurile sunt construite optim din punct de vedere al unui motor de cautare cum e Google. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, iar titlurile sunt unice pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 2.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *