free download 78 travel guides written by experts

Vara se poarta City Mall

Pregateste-te de soare si de plaja pentru ca “ Vara se poarta…City Mall !” . Aducem in lumina reflectoarelor ultimele tendinte in materie de costume de baie si acesorii de plaja. Catalin Botezatu, unul dintre cele mai titrate nume in moda romaneasca este invitatul special al acestui eveniment.

O adevarata desfasurare de forte si de echipamente tehnice pentru un set-up profesionist: catwalk, jocuri de lumini, boxe si basi pe masura pentru a crea o atmosfera cu adevarat incendiara.

Dintre brandurile ce-si vor prezenta tinutele amintim Benvenuti, Columbia Sportswear, Hondos Center, Jolidon, Kenvelo, LTU Design Reflections, Skiny, Sprider Stores, Stone Creek, Tina R si Time Out.

Stilista Rovena Andrei va incerca prin tinutele alese, sa recomande publicului din City Mall cele mai in voga tinute de plaja, precum si tinutele casual potrivite pentru zilele calduroase de vara. Machiajul modelelor va fi realizat de make-up artist Dana Codita iar coafurile vor fi desavarsite de binecunoscutul hair-stilist Bogdan Mirica.

Surpriza serii – designerul Catalin Botezatu va prezenta in premiera, intr-un mall din Bucuresti cea mai noua colectie de vara – costume de baie si accesorii de plaja, toate articolele fiind realizate intr-o explozie de culori vii. Materialele si croiala costumelor pun in evidenta intr-un mod subtil si elegant frumusetea trupului scaldat in razele soarelui.

De asemenea, designerul vine cu noua colectie de prosoape de baie cu forme geometrice in doua culori ce reprezinta o premiera pentru marca Catalin Botezatu. Create special pentru piscina, ele sporesc confortul si aduc un plus de glamour.

{mosimage}Gazda evenimentului va fi nimeni alta decat Dana Savuica.

Va asteptam sub cupola City Mall pentru a ne bucura impreuna de propunerile stilistilor pentru acesta vara.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 mai, incepand cu orele 19:30 la etajul 2 (zona de food-court).

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *