free download 78 travel guides written by experts

“Vara Cristalelor” 2009

Cel mai mare targ de cristale , podoabe si bijuterii din cristale din Romania, editia III-a

Intre 31 iulie si 2 august 2009, Muzeul National de Geologie gazduieste cea mai mare expozitie cu vanzare a anului, Vara Cristalelor.

Raritati si Unicate, asta este deviza acestui targ. Pe langa podoabe, vor fi mii de produse pentru decoratii: cristale spectaculoase, geode sau sfere de cristal, dar si pietre zodiacale, sculpturi sau obiecte Feng-Shui.

In mod traditional, la muzeul de geologie se vor strange cu aceasta ocazie producatori si comercianti de bijuterii si podoabe din cristale si pietre semipretioase din toata lumea. Â Brazilia, Chile, SUA, Canada, Egipt, Madagascar, India sau Australia vor expune cele mai frumoase exponate, alaturi de cele provenite din Romania: Oas-Baia Mare, Brad, Rosia Montana, Moldova Noua, Ocna de Fier sau Oravita.

Iubitorii de cristaloterapie vor gasi o gama completa de cristale benefice.

In premiera, vizitatorii pot sa isi fotografieze aura si sa primeasca consiliere in legatura cu cristalele care li se potrivesc.

La fata locului veti gasi aparatura certificata cu care veti putea verifica influenta oricarui cristal asupra aurei dumneavoastra, si specialisti care vor putea sa va consilieze asupra cristalelor potrivite.

Program expozitie:

31 iulie, orele 10.00 – 18.00. – 1 si 2 august, orele 10.00 – 20.00.

Pretul de acces la expozitie este de 7 lei/adult si 4 lei/redus (include si vizitarea Muzeului Geologic al Romaniei din strada Kiseleff) .

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *