creative night talks

Vara aventurilor cu Craig și Dumbrava se apropie

Începând de luni, 19 iulie 2021, Craig, Kelsey și J.P. se vor întoarce cu noi întâmplări amuzante. Cartoon Network va difuza o serie de episoade numită „Vara aventurilor cu Craig și Dumbrava” ce va include și premiera celui de-al treilea sezon al serialului.

Cei mai tineri spectatori pot vedea din nou aventurile băiatului din familia Williams! Luni, 19 iulie, va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al seriei. Sezonul va începe cu un episod special care povestește despre ziua de naștere a tatălui lui Craig. Băiatul se gândește că tatăl merită un cadou special. Împreună cu un prieten, vor afla despre turneul care se desfășoară pe cealaltă parte a râului, unde ar putea câștiga premiul cel mare. Craig va dori să-l obțină, iar Kelsey și J.P.l îl vor ajuta.

Craig si Dumbrava_Cartoon Network

Într-un alt episod, The Trading Tree va fi atacat de albine. Eroii vor descoperi că există o singură modalitate de a rezolva această situație: cooperarea! Vor numi un guvern autonom, care va crea un plan de acțiune.

Despre Craig și Dumbrava

Serialul urmărește întâmplările din viața lui Craig și a prietenilor lui, Kelsey și JP. Aceștia pornesc în aventuri pe un tărâm sălbatic numit Dumbrava – un loc plin de acțiune și povești uluitoare.

Maratonul „Vara aventurilor cu Craig și Dumbrava” va fi difuzat zilnic începând de luni, 19 iulie la ora 11:25, până pe 15 august 2021. În cadrul maratonului va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al serialului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *