free download 78 travel guides written by experts

Vara asta ia o pauza racoritoare la Starbucks

Examene, şedinţe, rapoarte, mailuri urgente când toată lumea visează la vacanţă? Şi pe deasupra caniculă teribilă! Nici o problemă: o evadare răcoritoare la Starbucks vă va dezvălui arma secretă împotriva toropelii: Dark Mocha Frappuccino®, băutura sezonului.

O combinaţie irezistibilă între ciocolată neagră, cafea Starbucks din America Latină, lapte şi multă gheaţă mărunţită foarte fin, Dark Mocha Frappuccino® este alegerea potrivită pentru zilele toride. Vă va trezi simţurile şi vă va purta pe negândite către tărâmurile exotice ale vacanţelor nesfârşite. Alături de Dark Mocha şi celelalte băuturi cu gheaţă mărunţită din gama frappuccino, vara asta puteţi alege la Starbucks oricare dintre băuturile voastre favorite pe bază de espresso – Caffe Latte, Caramel Macchiato, Americano şi nu numai – în varianta rece, specială pentru vară: însoţite de cuburi de gheaţă.

În plus, din luna iunie la Starbucks vă aşteaptă şi o cafea boabe specială, Africa Kitamu, care vă va aduce aproape o aromă exotică, de citrice cu note florale, perfectă pentru prepararea cafelei cu gheaţă chiar şi acasă.

Pe lângă produsele speciale de sezon, la Starbucks puteţi alege din mai mult de 15 sortimente de cafea, având posibilitatea de a vă personaliza băutura sau de a opta pentru cafea fără cofeină, produse cu număr redus de calorii (light) sau băuturi cu lapte degresat în componenţă (low-fat).

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *