metalshow

Vara aceasta Khloé Kardashian și Scott Disick transformă vieți și locuințe în două noi serii la E!

Sezonul trei din REVENGE BODY WITH KHLOÉ KARDASHIAN începe pe 14 iulie de la 22:00
Noua serie FLIP IT LIKE DISICK îl urmărește pe Scott Disick și talentata sa echipă în procesul de renovare a unor case și proiecte speciale pentru celebritățile din 11 august

Se anunță o vară a restaurărilor și a reinventărilor la E! Serile de duminică sunt dedicate poveștilor amuzante și emoționante aduse de sezonul trei din Revenge Body with Khloé Kardashian, serie în care Khloé Kardashian inspiră și susține publicul să își schimbe în bine înfățișarea și starea de spirit, iar Scott Disick renovează proprietăți de lux în noua serie Flip It Like Disick.

Al treilea sezon al seriei of Revenge Body with Khloé Kardashian debutează pe 14 iulie de la 22:00 și prezintă un grup de femei și bărbați carevor lupta pentru a demonstra că sunt demni de iubire și respect în ciuda tuturor celor care au vrut să le demonstreze contrariul. Ghidați de Khloé Kardashian și echipa ei de experți în sport, nutriție, fashion și beauty, participanții vor avea parte de suportul total al acestor profesioniști pentru a intra în cea mai bună formă fizică și pshihică. Și în acest sezon, telespectatorii vor urmări cum durerea fizică se transformă în forță și reușită. Antrenorii din acest sezon sunt: Ashley Borden, Corey Calliet, Simone De La Rue, Luke Milton, Latreal Mitchell, Harley Pasternak, Gunnar Peterson, Nicole Winhoffer, Leyon Azubuike și Autumn Calabrese. Mai multe informații despre antrenori sunt disponibile aici: https://www.eonline.com/shows/revenge_body_with_khloe_kardashian/news/1042974/meet-the-trainers-from-revenge-body-with-khloe-kardashian-season-3.

Din 11 august E! se mută în sfera imoboliarelor de lux și a renovărilor pentru că noua serie Flip It like Disick invită telespectatorii să urmărească viața profesională a lui Scott Disick pe măsură ce se aventurează în renovarea extravagantă a unor locuințe de lux. Echipa lui Disick este formată din designerul Willa Ford, cel mai bun prieten a lui Disick – Benny Luciano, temperamentalui constructor Miki Moor, soția lui Benny – Kozet Luciano și asistenta lui Disick – Lindsay Diamond.

Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest și Larissa A.K. Matsson sunt producători executivi pentru Revenge Body with Khloé Kardashian, produs de Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions în asociere cu Lionsgate Television și Ryan Seacrest Productions. Follow folosind hashtag #RevengeBody pe Twitter, Instagram, Facebook, și YouTube.

Flip It Like Disick este produs de STXtelevision cu Tower 2 Productions și Ryan Seacrest Productions, iar Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Lori Gordon, Scott Disick și Kris Jenner sunt producători executivi. Follow folosind hashtag #FlipItLikeDisick peTwitter, Instagram și Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *