creative night talks

Vara aceasta este NUMAI despre tine la AFI Ploiești

AFI Ploiești lansează campania „Vara asta este despre tine”, prin care le amintește ploieștenilor faptul că vara este despre relaxare, distracție, timp liber. Indiferent ce alegi, la AFI Ploiești beneficiezi de oferte și reduceri semnificative la produsele preferate.

Fie că ai un stil casual, smart sau sport, clasic sau ieșit din tipare, fie că vii pentru shopping sau distracție, cu prietenii sau cu familia, la AFI Ploiești găsești toată vara oferte pe gustul tău. Pentru că o vară reușită înseamnă alegeri care te fac fericit, centrul comercial își așteaptă clienții cu reduceri de până la 70% la haine, încălțăminte și accesorii pentru cei mari și cei mici, echipamente sportive, jucării și produse de îngrijire și înfrumusețare.

AF Ploiesti Vara asta este despre tine

Mai mult decât atât, la AFI Ploiești ai mereu ceva de făcut: vizionarea filmului mult așteptat la cinema împreună cu prietenii, o cină la unul dintre restaurantele din mall și clipe memorabile la locurile de distracție!

„Dorim ca fiecare vară să fie de neuitat. Ne alegem cu grijă destinația de vacanță și locurile de distracție unde ne reunim cu prietenii. Pentru că vara nu înseamnă stres, organizare și termene limită. Este despre lucrurile care ne fac să trăim fiecare moment la maximum. De aceea, prin această campanie lansată de AFI Ploiești, îi invităm pe clienții mall-ului să facă ce e mai important pentru ei și să profite de toate beneficiile pe care centrul comercial le oferă”, a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI EUROPE.

Campania „Vara asta este despre tine” este susţinută printr-un mix integrat de comunicare: mediul outdoor, indoor, presă locală, mediul online, dar și 12 concursuri blitz organizate pe pagina de Facebook AFI Ploiești, cu premii semnificative.

Pentru mai multe informații despre AFI Ploiești și despre campanie, accesați: https://www.afi-ploiesti.ro/campanii/vara-asta-e-despre-tine/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *