Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Vara aceasta, Bosch isi invita clientii intr-o calatorie culinara in Spania

– spuneti ¡Olé! la un Gazpacho autentic

Supa rece de roșii (gazpacho) este un aperitiv tradițional spaniol perfect în zilele toride de vară. Cu ajutorul tehnologiei Bosch, toată lumea se poate bucura de această supă răcoroasă chiar în confortul propriei locuințe. Cu blenderul Bosch mixxo quattro Styline, această reţetă poate fi preparată rapid şi uşor.

Blenderul Bosch mixxo quattro Styline

Blenderul Bosch mixxo quattro Styline este aproape un robot de bucătărie, cu accesorii multifuncţionale pentru feliere, mărunţire şi răzuire şi un tel pentru frişcă. Piciorul din inox al blenderului are cuţit mixxo quattro cu 4 lame de tăiere ce asigură o mixare şi o tăiere perfectă, iar motorul puternic de 750 W asigură rezultate excelente. Mai mult, Styline este uşor de curăţat, accesoriile fiind lavabile chiar şi în maşina de spălat vase. Reglarea electronică a vitezei are un număr infinit de trepte şi funcţie Turbo pentru putere maximă doar cu o atingere de buton.

Bosch recomandă următoarea reţetă de Gazpacho

Ingrediente
– 600 g roşii bine coapte
– 1 castravete
– 1 ardei verde
– 1 ceapă mare
– 3 căţei de usturoi
– 3 felii de pâine albă
– 1 lingură de oțet de vin roșu
– 3 linguri de ulei de măsline
– sare, piper negru proaspăt măcinat
– 1 linguriță de unt
– 200 ml de apă

Mod de preparare

– Puneți două roșii deoparte. Crestați roșiile rămase şi introduceți-le pentru câteva secunde în apă fierbinte. Apoi treceți-le printr-un jet de apă rece, cojiți-le şi mărunţiţi-le.
– Cojiți şi mărunțiți ceapa şi usturoiul şi jumătate din castravete. Puneți-le în vasul blenderului împreună cu roșiile mărunțite şi pasați-le pentru a obține un piure.
– Stropiți 2 felii de pâine cu oțet şi 200 ml de apă şi lăsați-le să se înmoaie puțin. Adăugați pâinea şi uleiul la piureul de legume şi amestecați până obțineți o consistenţă ușoară şi cremoasă. Condimentați cu sare şi piper şi lăsați compoziția la frigider timp de cel puțin 3 ore.
– Pentru a servi, tăiați felia de pâine rămasă în cuburi şi rumeniți-o în unt. Tăiați restul de legume în cuburi şi adăugați-le la supa rece.

Bucuresti, 20.08.2013
{mosloadposition user9}
By Alina E. Popescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.