free download 78 travel guides written by experts

Vanzarile Granini – cu 260% mai mari in primul trimestru din 2009

decat in perioada similara din 2008

Compania Carlsrom Beverage a inregistrat o crestere a vanzarilor Granini cu 260% in primele 3 luni ale acestui an, in comparatie cu perioada similara a anului trecut. Astfel, in primul trimestru al 2009, marca Granini a reprezentat 15% din volumul total de vanzari al companiei, respectiv 20% din punct de vedere valoric.

Ca urmare a rezultatelor inregistrate si a investitiei in linia de imbuteliere aseptica, principala categorie Granini Placerea Fructelor, adica suc 100% si nectar Granini in ambalaj de 1l vor fi, incepand din aceasta luna, produse si imbuteliate in Romania, pe linia care produce si Granini Racoarea Fructelor. Pana in luna mai, aceste sortimente erau importate de Carlsrom Beverage.

Shachar Shaine"Din dorinta de a pastra intacte calitatile fructelor continute de sucurile Granini, am optat pentru cea mai avansata metoda de imbuteliere: in mediu steril, numita si imbutelierea aseptica. Aceasta metoda de imbuteliere este un avantaj competitiv extrem de puternic pentru marca Granini, fiind o metoda de imbuteliere de ultima generatie, reusind sa pastreze toate caracteristicile fructelor – gust, miros, culoare si oferind siguranta in consum tuturor celor care aleg sucurile de fructe Granini. Rezultatele bune pe care le-am inregistrat ne-au determinat ca, incepand cu luna mai a acestui an, sa incepem imbutelierea categoriei de sucuri 100% si nectaruri pe linia aseptica, inaugurata la inceputul anului trecut", a declarat Shachar Shaine, Presedinte Carlsrom Beverage.

Incepand din luna martie, compania Carlsrom Beverage a demarat exportul produselor din gama Granini in Bulgaria. Distributia este facuta prin intermediul companiei Devin, lider pe piata de apa imbuteliata din Bulgaria. Gama exportata include sortimentele de juice si nectar in ambalaj de 0.2 si 1l, cu aromele portocale, mar, rosie, portocala-mango, piersica, coacaze, grapefruit, ananas si mixul multivitamine.

Conform raportului de monitorizare a pietei MEMRB, in primele 3 luni ale acestui an, piata de bauturi necarbonatate este impartita in 34% suc natural si nectar, si 66% still drinks. Preferintele romanilor in materie de arome sunt: in ceea ce priveste sucul 100% si nectarul – portocale 25%, mixuri de fructe(multifruct) 13.2%, piersici 12.5%, pere 7.3%, mare 6.2%, iar in ceea ce priveste bauturile tip still drinks – portocale 30%, mixuri de fructe(multifruct) 19%, piersici 15%, grapefruit 12.6%.

Marca Granini se afla din anul 2006 in portofoliul companiei Carlsrom Beverage. Granini este disponibil pe piata autohtona de soft drinks in treisprezece arome sau combinatii de fructe, impartite pe toate cele trei segmente, suc 100%, nectar si still drink: portocale, mere, rosii, piersici, portocale-mango, cocktail de fructe-multifruct, grapefruit roz, grapefruit alb, pere, banane, coacaze negre, mere-coacaze negre, lamaie, visine.
 
In 2008, Carlsrom Beverage a lansat o noua categorie: Granini Racoarea Fructelor. Cu un continut de fruct de 15% (cel mai mare din categorie), Granini Racoarea Fructelor este disponibil in acest moment pe piata in cinci arome: portocale, grapefruit alb, mere-coacaze negre, lamaie, visine, comercializate in variantele de ambalaj de 0.5L si 1.5L.

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *